Коледна отстъпка при Изработка на сайт Коледна отстъпка при Направа на сайт Коледна отстъпка при Изработване на сайт Коледна отстъпка при Изграждане на сайт Коледна отстъпка при Изработка на сайтове Коледна отстъпка при Изработване на сайтове
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • 0988 310 711

Блог статии за сайтове

Подготовката на материали за сайт е един от най-важните елементи за успешно създаване на сайт. В статията систематизирано са описани отделни елементи в три етапа, като разбира се е важна и последователността им. Почти невъзможно е да се подаде точна и ясна оферта за изработка на сайт без подготвени материали. Всички предоставени оферти в сайта са тип базови оферти за направа на сайтове и включват внасяне на определен обем от информация и брой използвани езици. За точно офериране е необходимо да се прегледат подготвените материалите за сайт.

Прегледайте наличните темплейти за дизайн на сайт

Отделете си свободно време и разгледайте демо версиите на различните темплейти за изработване на сайт. При прегледа на различните страници ( продукти в онлайн магазин ) обърнете внимание на:

 • цветовата гама, използвана в темплейта - по желание може да се промени
 • конструкция на сайт - лого, съдържание, панели
 • разположението на бутоните и менютата
 • модули в начална страница - слайдшоу, текст/снимки/продукти
 • начина на визуализиране на страници, категории и/или продукти

Изберете темплейт, който е най-близо до представите Ви за ваш сайт и се нуждае от най-малко модификации и промени от базовия модел. Имайте в предвид, че във всяко демо на сайт или магазин са използвани примерни изображения, текстове, бутони и/или продукти. В началната страница обикновено са демонстрирани всички модули към темплейта - слайдшоу, най-продавани, промоционални, препоръчани и нови продукти. Не е задължително използването на всеки един модул, може част от тях да бъдат изключени, ако имате нужда от опростена началната визия. Включени са и примерен обем от бутони и страници, които също може да бъдат променени.

Подгответе текстове и снимки за сайт

 • изображения за слайдшоу
 • подгответе менюта и имена на бутони
 • организирайте текстове за информативните страници
 • ако има нужда от модификации/промени по темплейта - направете кратък опис
 • за онлайн магазин - списък с категории и производители
 • за онлайн магазин - няколко примерни продукта с информация и снимки

Изпратете ни материалите си

Всички материали е необходимо да ги предоставите преди окончателното офериране за изработка на сайт, ведно с изискванията ви за нужни промени от базовия модел, ако това ви е необходимо. След преглед на изпратените материали, с наш служител ще осъществите комуникация относно начина на онлайн работата ни, ще обсъдите допълнителни въпроси и подробности. След което ще получите набор от окончателна оферта и договор за изработка.
 

Виц за отмора

Обаждане до компютърната поддръжка:
- Инсталирала съм две антивирусни...
- По-добре да бяхте затворили Хитлер и Сталин в една стая!...

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове