• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Блог "Изработка на сайт"

Целта на нашия блог "Изработка на сайт" е създаване на електронни статии, които да предлагат полезни и интересни  материали за обучения и развитие на достъпен език за направа на динамични сайтове. Идеята ни е да помогнем на читателите на нашия блог да откриват нови идеи, решения и разбира се различни гледни точки. Статиите, които ще се публикуват в този блог са насочени към хора, които не се занимават професионално с изработване на сайтове, но се интересуват от този бранш и желаят собствено ограмотяване и развитие. Или обобщено нашия блог "Изработка на сайт" е блог за обучение и развитие.

Промяна на цветове в темплейт за сайт

избор на цвят за сайтЕдна от най-важните стъпки в създаването на стилен дизайн за сайт безспорно е правилната цветова комбинация на елементите. Въпреки че в днешния свят масово се предлагат темплейти за сайт от водещи световни дизайнери, почти всички клиенти имат свое виждане за цветна комбинация и доста често пожелават промяна на в дизайна за изработка на сайт именно цветово. Понякога разбира се това е добро решение, но твърде често експериментите водят по разваляне на цялостното излъчване на професионално изработен темплейт.

Подготовка на материали за сайт

подготовка на материали за сайтПодготовката на материали за сайт е един от най-важните елементи за успешно създаване на сайт. В статията систематизирано са описани отделни елементи в три етапа, като разбира се е важна и последователността им. Почти невъзможно е да се подаде точна и ясна оферта за изработка на сайт без подготвени материали. Всички предоставени оферти в сайта са тип базови оферти за направа на сайтове и включват внасяне на определен обем от информация и брой използвани езици. За точно офериране е необходимо да се прегледат подготвените материалите за сайт.

Защита с SSL сертификат за сайт и магазин

ssl сертификат за сайтКакво е SSL сертификат и нововъведенията за 2007 от Google Crome? Ако Вашият сайт има форми за контакт, запитвания или пазаруване при които се въвеждат данни, през идната 2017 година следва да сте информирани, че ако сайта ви е без сертификат при зареждане на формите, в браузърите на самите посетители ще се показва съобщение "Not secure", т.е. че връзката им не е сигурна. Неиминуемо и самите потребители все по-често ще поглеждат дали техните данни са защитени в посещаваните от тях сайтове.

Виц за отмора

Двама интернет маниаци се засякли в скайпа и единият казал:
- Какво става с теб, как си?
- Мани... имам мускулна треска на пръстите.
- От какво бе?
- Снощи се засякохме с едни приятели в скайп и до сутринта пяхме песни ...

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.