• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Блог "Изработка на сайт"

Целта на нашия блог "Изработка на сайт" е създаване на електронни статии, които да предлагат полезни и интересни  материали за обучения и развитие на достъпен език за направа на динамични сайтове. Идеята ни е да помогнем на читателите на нашия блог да откриват нови идеи, решения и разбира се различни гледни точки. Статиите, които ще се публикуват в този блог са насочени към хора, които не се занимават професионално с изработване на сайтове, но се интересуват от този бранш и желаят собствено ограмотяване и развитие. Или обобщено нашия блог "Изработка на сайт" е блог за обучение и развитие.

Вграждане на карта от Google Maps в сайт

google maps гугъл картиGoogle Maps ( Google Карти ) е платформа и услуга на Google, с чието приложение могат да се разглеждат карти и адреси. Самите карти са интерактивни, т.е. те са с променлив мащаб за разглеждане. За териториите на различните страни се извършва автоматичен превод на населените места и имената на улиците. С помощта на търсачката в Google Карти е възможно да се изтърси и покаже карта с местоположение на изписан адрес.

Блог за сайт - подобряване на SEO оптимизация

блог за оптимизиране на сайтВ днешно време всеки собственик на сайт желае да заема челни позиции в google. Един от най-лесните, но не и най-бързия качествен вариант за привличане на нови посетители е създаване на блог към сайт. Вътрешната оптимизация ( On-page ) е един от ключовите елементи за подобряване на класирането на сайт. Обикновено още с изработка на сайт на професионално ниво сте получили и автоматична добра вътрешна оптимизация. Следващата ви стъпка в развитието на вашия сайт е изграждане на добра външна оптимизация. Ще се борите за линкове (връзки) които да сочат към вашите страници. И то по възможност еднопосочни връзки - препратки от други сайтове водещи към страници от вашия сайт.

Google и мобилните сайтове

Гугъл за мобилните сайтовеОт 21 април 2015 г. има промяна в алгоритъма на Google за листване на резултати при търсене. Според публикация в блога им, технологочния гигант е подготвил революция, с  която определяща роля за класируемостта ще е пригодността на сайтовете за ползване от мобилните телефони и таблетите. Така от 21 април този нов алгоритъм е вече стартиран и на този етап засяга търсенето и листването на резултати през мобилните апарати.

Виц за отмора

В работата имаме много як принтер - съдейки по звука,
той сам обработва дървесината и си приготвя хартията!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.