1. Начало изработка сайт
  2. /
  3. Готови безплатни сайтове

Готови безплатни сайтове


Изберете хостинг план и вземете бонус безплатен сайт!  Ново - безплатен сайт
Готови безплатни сайтове са готово инсталирани CMS системи за сайт с примерно съдържание и менюта. Разположени са на наш хостинг и очакват вашето съдържание и материали. Идеята е сами да попълните своите материали чрез една съвременна административна система за изработка на сайт. Системата е разработена на принципа извлачи и пусни. С лекота може да публикувате текстове, снимки, и всякакви допълнителни материали. Единствената такса която дължите е такса хостинг. Може да използвате свое домейн име, или да направите регистрация на ново домейн име.


Готови безплатни сайтове са готово инсталирани CMS системи за сайт с примерно съдържание и менюта. Разположени са на наш хостинг и очакват вашето съдържание и материали. Идеята е сами да попълните своите материали чрез една съвременна административна система за изработка на сайт, без да заплащате изработване на сайт.

Единствената такса която дължите е такса хостинг в размер на 10 лева/месечно. Бонус безплатен готов сайт се получава при заплащане на едногодишна такса – 120 лева. Може да използвате свое домейн име, или да направите регистрация на ново домейн име.

Системата за администрация е разработена на принципа извлачи и пусни. С лекота може да публикувате текстове, снимки, и всякакви допълнителни материали. Всички изображения и текстове са примерни и следва да ги замените със свои.

Безплатен сайт AutoPartsPro

AutoPartsPro

Демо сайт

Безплатен сайт InsurancePro

InsurancePro

Демо сайт

Безплатен сайт FreshnessPro

FreshnessPro

Демо сайт

оценка / 5 ; гласове:

Подобни статии за изработка на сайт


Виц за отмора

Обява от хакер:
'Изгубена е болонката на моята приятелка. Който я намери и върне - ще получи година безплатен интернет при който и да е провайдер.