• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Добавки за информативни сайтове

Описание на плъгин Въпроси и Отговори

В съдържанието на един информативен сайт доста често се налага да се разработи допълнителна функционалност с която да се представи допълнителна помощ на вниманието на посетителите на сайта. Предназначението на тази функционалност при изработка на сайт има две направления - предоставяне на информация базираща се на често задавани въпроси от страна на клиенти и подпомагане на сео оптимизацията с допълнително пояснителен текст.

Представяме ви Плъгин за често задавани въпроси. Модула разполага с много добра функционалност - на екран се извеждат въпросите, придружени с отговори, а непосредствено под тях е разположена форма за задаване на нов въпрос от страна на посетителя на сайта. Попълването на формата за въпроси изпраща имейл към администратора и се записва в административния панел. Администратора на сайта може да напише отговор към въпроса, да публикува въпроса, да го редактира или изтрие.

Цена за инсталация на плъгин Въпроси

Цената за инсталация, модификация и настройка на плъгин Въпроси и Отговори е 40 лева.

Сумата се заплаща еднократно и не зависи от броя на статиите за които ще се използва.

Демо версия на джаджа Въпроси и Отговори

Може да прегледате демо версия на джаджа Въпроси и Отговори. Представени са три примерни въпроса.

Демо версия на Въпроси и Отговори

 

Виц за отмора

Хит на пазара! Женско огледалце с вграден 'Фотошоп'.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.