• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Добавки за информативни сайтове

Описание на модул Новини за сайт

В съдържанието на един информативен сайт доста често се налага да се разработи допълнителна функционалност с която да се представи допълнителна помощ на вниманието на посетителите на сайта. Предназначението на тази функционалност при изработка на сайт има две направления - предоставяне на информация базираща се на често задавани въпроси от страна на клиенти и подпомагане на сео оптимизацията с допълнително пояснителен текст.

Представяме ви Плъгин за често задавани въпроси. Модула разполага с много добра функционалност - на екран се извеждат въпросите, придружени с отговори, а непосредствено под тях е разположена форма за задаване на нов въпрос от страна на посетителя на сайта. Попълването на формата за въпроси изпраща имейл към администратора и се записва в административния панел. Администратора на сайта може да напише отговор към въпроса, да публикува въпроса, да го редактира или изтрие.

Цена за инсталация на плъгин Новини за сайт

Цената за инсталация, модификация и настройка на плъгин Въпроси и Отговори е 50 лева.

Сумата се заплаща еднократно и не зависи от броя на статиите за които ще се използва.

Демо версия на джаджа Новини за сайт

Може да прегледате демо версия на джаджа Новини за сайт. Представени са три примерни новини с текстове.

Демо версия на Новини

 

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове