• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Добавки за информативни сайтове

Описание на модул Новини за сайт

В съдържанието на един информативен сайт доста често се налага да се разработи допълнителна функционалност с която да се представи допълнителна помощ на вниманието на посетителите на сайта. Предназначението на тази функционалност при изработка на сайт има две направления - предоставяне на информация базираща се на често задавани въпроси от страна на клиенти и подпомагане на сео оптимизацията с допълнително пояснителен текст.

Представяме ви Плъгин за често задавани въпроси. Модула разполага с много добра функционалност - на екран се извеждат въпросите, придружени с отговори, а непосредствено под тях е разположена форма за задаване на нов въпрос от страна на посетителя на сайта. Попълването на формата за въпроси изпраща имейл към администратора и се записва в административния панел. Администратора на сайта може да напише отговор към въпроса, да публикува въпроса, да го редактира или изтрие.

Цена за инсталация на плъгин Новини за сайт

Цената за инсталация, модификация и настройка на плъгин Въпроси и Отговори е 50 лева.

Сумата се заплаща еднократно и не зависи от броя на статиите за които ще се използва.

Демо версия на джаджа Новини за сайт

Може да прегледате демо версия на джаджа Новини за сайт. Представени са три примерни новини с текстове.

Демо версия на Новини

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.