• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Добавки за информативни сайтове

Описание на модул Новини за сайт

Плъгин Новини е важна част от всеки един съвременен уеб сайт. От една страна служи за по-добрата индексация на един информативен сайт в търсещите машини, от друга страна представя на посетителите на сайта актуална информация.

Джаджа Новини извежда на екран интро от категория с Новини. Всяка новина има кратък текст и бутон Прочети още. Новините могат да бъдат сортирани по дата - низходящо или възходящо. Джаджата може да се използва както за новини и събития, така и за публикуване на статии с дати във вашата пазарна ниша и тематика на уеб сайта.

Цена за инсталация на плъгин Новини за сайт

Цената за инсталация, модификация и настройка на плъгин Новини за сайт е 50 лева.

Сумата се заплаща еднократно и не зависи от броя на статиите /новините/ за които ще се използва.

Демо версия на джаджа Новини за сайт

Може да прегледате демо версия на джаджа Новини за сайт. Представени са три примерни новини с текстове.

Демо версия на Новини

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.