Продуктов каталог

продуктов каталог за сайт

Описание на Продуктов каталог

Продуктовият каталог за сайт е предназначен за малък на брой продукти (10-50 продукти). Плъгинът Продуктов Каталог се инсталира при изработен сайт с пакет Личен или Лесен. След инсталацията на модула за продукти, на разположение в административния панел е джаджа Продукти с чиято помощ се внася всеки артикул – име, описание, цена. В сайта автоматично с информацията за продукта се разполага и бутон за Поръчка. Бутона за поръчка работи на принципа на формата за контакт – разполага с поле име, адрес, имейл и телефон. Данните от попълнената форма за поръчка се изпращат на имейла на администратора.

Цена за инсталация на Продуктов Каталог

Цената за инсталация, модификация и настройка на плъгина Продуктов Каталог е 80 лева.

Сумата се заплаща еднократно и не зависи от броя на продуктите за които ще се използва.

Демо версия на Продуктов Каталог

Може да прегледате демо версия на Продуктов Каталог. Представени са пет примерни продукта, като всеки продукт има форма за поръчка.

Демо версия на продуктов каталог

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!