Админ панел за Фирмен сайт

Представяме ви админ панел за управление на съдържанието на сайт

Оформлението на страницата вече не е досадно занимание за администратора при изработване на сайт. Инструментите на административната част ви дават удобство да редактирате и поддържате своя уеб сайт по много удобен и интуитивен начин. Поставянето на текстови абзаци, снимки, галерии и видео е много проста – просто с няколко клика издърпвате готова джаджа и я поставяте на мястото, където бихте желали да се зареди.

Бързо създаване на многоезичен сайт

Имате нужда от вмъкване на нов език за Вашия интернет сайт ? Нищо по-лесно. Не се нуждаете от инсталиране на допълнителни модули или система за генериране на нови страници за езика. Създаването на нов език става буквално с едно кликване на бутон Добави език. Въвеждате само какъв е езика и с какви двубуквени символи да се визуализира на сайта и готово. Генерираните менютата автоматично ще се копират и в новия език. Вашата задача е само да създадете нужните ви страници за този език и съответно да ги напълните с материали.

Добра индексация със SEO приятелски адреси

Всеки новоизграден сайт се бори за челни позиции в Google. На разположение са настройки на всяка вътрешна страница от уеб сайта – поле за вписване на описание /което се чете от търсещите ботове/, както и поле за въвеждане на ключовите думи в страницата. Тези опции присъстват за всяка една вътрешна страница, което ви дава възможност всяка една страница индивидуално да получи класиране в търсещите машини.

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!