• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на сайтове тип каталог и магазин

Посещения: 1059 Категория: Статии за изработка на сайт

В днешното съвремие електронната търговия е вече предпочитан начин за покупка и продажба на всякакви стоки и услуги, както у нас, така и по цял свят. Съществуват десетки, да не кажа и стотици софтуери за изработка на продуктов каталог или магазин. Софтуерът за електронна търговия е основият фактор който пряко и конствено влияе върху броя на онлайн продажбите. За всички е ясно колко е важно сайтът да разполага с отлично работещ софтуер.

Ние работим с CMS платформи като Opencart, Zencart, osCommerce и други. Всички системи разполагат с прекрасни дизайни за изработка на сайтове и функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в изработения онлайн магазин. Ще ви сътрудничим при изграждането на Вашият онлайн бизнес и ще ви помогнем да достигнете до нови клиенти и пазари. Всички продуктови каталози или онлайн магазини разполага с административен панел. Това дава възможност в реално време и без технически познания да се допълва и актуализира съдържанието на вашия сайт.

Най-предпочитаната система за разработка на магазин е Opencart, поради нейната гъвкавост и леснота за поддръжка и работа. Силно препоръчвам използването на система Opencart както за изработване на продуктов каталог, така и за изграждане на онлайн магазин. За улеснение при ценообразуването сме подготвили няколко различни пакета, като всеки от тях има включени различно на брой часове работа за направа на сайт. Разгледайте различните ни предложения, както техните ценови изражения, така и подготвените демо версии. При нужда от създаване на онлайн магазин според вашите предпочитания и нужди, моля свържете се с нас чрез страницата ни за контакт.

Предлагаме следните пакети за изработка на сайтове

пакет Продуктов Каталог

Подробно

пакет Магазин Мини

Подробно

пакет Магазин Стандарт

Подробно

пакет Магазин Макс

Подробно

 

Срок за изработка на сайт тип Каталог или Магазин

Изграждането на продуктов сайт отнема седмица-две. Технологичното време за разработка на каталог или магазин е в рамките на 5-7 работни дни.

 

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове