Каталози и магазини

В днешното съвремие електронната търговия е вече предпочитан начин за покупка и продажба на всякакви стоки и услуги, както у нас, така и по цял свят. Съществуват десетки, да не кажа и стотици софтуери за изработка на продуктов каталог или магазин. Софтуерът за електронна търговия е основият фактор който пряко и конствено влияе върху броя на онлайн продажбите. За всички е ясно колко е важно сайтът да разполага с отлично работещ софтуер.

Ние работим с CMS платформи като Opencart, Zencart, osCommerce и други. Всички системи разполагат с прекрасни дизайни за изработка на сайтове и функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в изработения онлайн магазин. Ще ви сътрудничим при изграждането на Вашият онлайн бизнес и ще ви помогнем да достигнете до нови клиенти и пазари. Всички продуктови каталози или онлайн магазини разполага с административен панел. Това дава възможност в реално време и без технически познания да се допълва и актуализира съдържанието на вашия сайт.

Най-предпочитаната система за разработка на магазин е Opencart, поради нейната гъвкавост и леснота за поддръжка и работа. Силно препоръчвам използването на система Opencart както за изработване на продуктов каталог, така и за изграждане на онлайн магазин. За улеснение при ценообразуването сме подготвили няколко различни пакета, като всеки от тях има включени различно на брой часове работа за направа на сайт. Разгледайте различните ни предложения, както техните ценови изражения, така и подготвените демо версии. При нужда от създаване на онлайн магазин според вашите предпочитания и нужди, моля свържете се с нас чрез страницата ни за контакт.

Предлагаме следните пакети за изработка на сайтове

Срок за изработка на сайт тип Каталог или Магазин

Изграждането на продуктов сайт отнема седмица-две. Технологичното време за разработка на каталог или магазин е в рамките на 5-7 работни дни.

 


Виц за отмора

Леля Цецка си стои пред компютъра. По едно време излиза съобщение:'Имате поща'. Става и излиза до пощенската си кутия, отваря я, но няма нищо...
'колко бързо крадат вече' - помислила си леля Цецка.