Плевен – сайтове

Изработка на сайт Плевен. Червен бряг, изработване на сайтове

Изработени сайтове, Плевен извадка от сайт bg.wikipedia.org

Област Плевен е област в България. Заема площ от 4333,5 кв.км и има население 269 752 души (преброяване 2011). Област Плевен заема централната част на Дунавската равнина и е разположен на почти еднакво разстояние от река Дунав и Стара планина. Плевенска област е с 350 хиляди жители, от тях 150 хиляди населяват самия град и така го превръщат в силно урбанистичен център и седми по големина в България. Най-големият град в област Плевен е град Плевен, който е нейн административен център. Град Плевен се намира на 170 км от столицата София.

Област Плевен се състои от 11 общини: БеленеГулянциДолна  МитрополияДолни ДъбникИскърКнежаЛевскиНикополПлевенПордимЧервен бряг

 

При изработка на сайтове за поръчители от област Плевен работим предимно онлайн. Възможно е да се организира среща с наш представител за консултация и офериране на процеса при изработване на сайт. При изработване на по-големи проекти за сайт сме ползвали разкриване на временен офис в Плевен, Николоп и Червен бряг.

Изработени сайтове в регион Плевен

Изработка на сайт Плевен сайт kimtex-bg.com – фирмен сайт на Кимтекс ЛС ООД, пакет Визитка – Плевен

 

 


Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!