• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработване на Имиджов сайт с дизайнерски темплейт

Описание на сайт пакет Имидж

Имиджовият сайт е тип презентационен сайт с който се цели представянето на дадена дейност, продукт или услуга. Както е видно от името му, при изработка на имиджов сайт се набляга на дизайна и се основава на използването на дизайнерски темплейти от борса на световни дизайнери. Всички дизайнерски темплейти за изработване на сайт се състоят от предварително сглобени елементи: текст, снимки, видео, анимации и др. Съчетанието им е направено така, че максимално впечатляващо да се представи съдържанието на самия сайт.

Продукт: Изработка на сайт Имидж
Описание: Изработка на презентационен имиджов сайт с темплейт по избор и администрация за редакция на съдържанието на сайта.
Цена за изработка: 200 лева
URL адрес: https://violleta.com/изработка-имиджов-сайт

Представяме ви галерия от световна борса на уеб дизайнери, в която те излагат своите произведения. Всеки уеб дизайн има индивидуална цена. Цената на самия темплейт за изработване на имиджовия сайт се добавя към стойността на изработката на сайта.

Галерия дизайнерски темплейти   Подготовка на материали за сайт


Цена за дизайнерски темлейт

Цените варират около 60 - 130 лева

Цена за изработка на сайт Имидж

Цена за изработка на сайт - 200 лева
Хостинг за 1 година - 70 лева
Обща сума за изработка и хостинг - 270 лева

В цената за изработване на сайт Имидж са калкулирани следните параметри:

1 час / 20 лева  → редакция и персонализация на темплейт за направа на сайт
1 час / 20 лева  → обработка на лого и графични елементи за сайта
7 часа / 140 лева  → изграждане на съдържание на сайт по темплейта
1 час / 20 лева  → онлайн обучение за работа с админ панел за поддръжка на сайт

При нужда от разширяване на параметрите / първоначално направени страници, обработка на изображения, настройки и промяна на уеб дизайн / е нужно предварително да се уточнят подробностите, за да се рекалкулират в офертата за изработване на сайт. При изчерпане на предвидените часове за изработка на сайт е възможна допълнителна поръчка за нови.

Предимство на имиджов сайт

Безспорно естетиката и дизайна са особено важни в днешния ни свят. Затова и собствениците на сайтове желаят да притежават не просто сайт, а сайт чието преглеждане от потребителите да впечатлява, да "грабва" внимание и да представя най-съвременна визия в онлайн пространството. Ефектите трябва да са премерени и пестеливи, а сайта бързо зареждащ се и пестящ времето на посетителите. Това е тенденция в световен мащаб, а оттук и предимството на сайт Имидж - уникален дизайн на ниска цена, комбиниран с възможност за редактиране на съдържанието.

Изработването на дизайн за сайт е дълга и трудна задача, понякога и доста скъпа инвестиция. Създадени са световни борси в които дизайнери на свободна практика излагат свои изработки на съвсем достъпна цена. Изграждането на сайт Имидж представлява съвкупност от сайт с дизайнерски темплейт. В темплейта са разработени 5-8 страници с подходяща визия за съдържание. Самото съдържание е съвсем примерно, но умело съчетано в общата цветова гама на темплейта. Може да прегледате техните демо версии и съответно да изберете темплейта който се доближава до вашите нужди.

Какво НЕ включва изработката на сайт Имидж

В изработката на имиджов сайт по дизайнерски темплейт не са предвидени часове относно промяната на самия темплейт. Т.е. на практика цената покрива нанасянето на вашите материали в избрания темплейт за изработване на сайт. Не се предвижда промяна в броя на страниците, както и промяна в съдържанието им, разместване на блокове и т.н. Всички тези модификации е възможно да бъдат извършвани, но те влияят върху цената за изработка на сайт. Ето защо при поръчка е нужно да се направят уточнения относно промените по самия темплейт, за да може офертата за изработване на сайт да покрие вашите нужди. Идеята е да се постигне ниска цена за представителен сайт, и в нея не са калкулирани свободни часове за промени по дизайна. На практика нанасянето на съдържание е напълно достатъчно за повечето ни клиенти, но все пак се прави уточнение че нужните промени се заплащат допълнително.

 

Виц за отмора

15-ти век. Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака.
Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там: 'Точа мечове. Изгодно.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.