Изработка на блог към сайт

Какво е БЛОГ към сайт ?

изграждане на блог в сайтБлогът е място в сайта в което се публикува информация. Изработването на Блог към съществуващ сайт позволява на администратора да публикува новини и полезна информация за посетителите на своя сайт – хронологично, под формата на дневник. Един блог за сайт може да съдържа страници като полезна информация, отговори на въпроси, специфични приложения на продукти или услуги и т.н. Блогът е вашата арена на която по всяко време ще може да публикувате всичко, което искате да достигне до посетелите на сайта.

Целта на направата на блог към сайта е привличането на нови посетители, защото той е чудесен инструмент да представите себе си, бизнесът, продуктите или услугите, които предлагате. Фирменият блог аналогично е важен елемент в сайта ви за комуникация с клиенти и/или служители, за споделяне на опит и експертни мнения. Публикуването на статии в блога обикновено се нарича блогване – добавяне на публикация към блога.

Приложение на БЛОГ в сайт

Изработка на Блог към сайт е един оригинален метод за промотиране на оферти, продукти или развивана дейност. Ако посетителите ви се нуждаят от повече информация, блогът е лесен начин да им се представи такава във форма на блог – публикувайте полезна и интересна информация. Не желаете посетителите да напускат сайта и да търсят друг сайт с повече информация, нали? Един блог с подходящо съдържание би ви донесъл много полза за развитието на вашия сайт. Преди време думата „блог“ се свързваше с личните блогове за живота на хората, но днес има нова практика – свежи и нови публикации с интересно съдържание за продукти, услуги и определена дейност с цел привличане на нови клиенти. Мога да оприлича блога на консултант в магазин – консултанта в един магазин е не просто продавач, а подготвено и информирано лице, което е на разположение да консултира и насочва клиентите към реални покупки. Всяка една публикации във вашия блог е именно консултиране на вашите бъдещи клиенти – всякаква допълнителна информация за вашата стока или услуга.

Ползи от БЛОГ в сайт

цена за изработване на блогИзграждане на блог от статии е задача, която ще развиете с времето. Периодически добавяйки нови публикации в един момент ще превърнат вашия блог в сбор от тематична информация, която ще е подплатена с доста количество ключови думи, защото пишейки за вашата дейност или продукт неимоверно ще използвате именно думи, които в последствие хората биха търсили в интернет. Ето защо поддържането на блог към сайт е перфектния инструмент за добро класиране на сайтове. Това с пълна сила важи и за търсачката Гугъл. Търсещите ботове изтърсват всеки сайт периодично за нова информация, а блогването или добавянето на статии в блога е именно увеличаване на съдържанието. Това е всъщност и основната причина, поради която която блоговете се оказват желани от собствениците на сайтове – подобряване на класируемостта на сайта. Посетителите на сайта от своя страна четат блогове заради специфичната информация, съдържаща се в тях.

Ако вие сте професионалист в дадена област или продавате стока за която сте изключително добре информирани, ще можете да покажете знанията си в блога. В блога ще отразявате различни и интересни статии касаещи вашата дейност или вашият продукт. Тези статии създават в посетителите усещането за информираност, те виждат във вашия сайт експертно мнение в областта. Това се отразява добре на вашия имидж и на практика много лесно може да превърнете своя посетител в потенциален клиент.

Администрация на Блог

Административният панел на Блог системата е с интуитивен и удобен интерфейс. Админ панелът позволява бързо създаване на публикации със съдържание от всякакъв вид – текст, линкове, списъци, форми, таблици, галерии, видео и т.н. Дори и да не притежавате никакви технически познания в областта на уеб дизайна или писането на програмен код, ще можете да администрирате и поддържате своя блог без никакви затруднения. С изработката на всеки един блог ние ви предоставяме и един час обучение за основните правила за публикуване на качествени статии и най-вече ще ви предадем нашите знания как вашите публикации да заемат добри позиции в гугъл.

Цена за инсталация на Блог към сайт

полза от блог в сайтВремето за инсталация, настройка и модификация на блог към сайт отнема 4-5 часа работа. Цената за направа на блог към сайт е 90 лева, като в тази цена за изработване на блог е включена и автоматична адаптация на дизайна към всеки един публикуван пост. Така блога във вашия сайт няма да е като кръпка, а като важно и нужно допълнение подчертаващо стабилността и имиджа на вашия сайт.

Цената се заплаща еднократно и не касае обема на блога, който ще развиете във времето. Т.е. блога е една динамична система, която ще ви позволи да добавяте неограничен брой публикации във времето на съществуването на вашия сайт.

Виц за отмора

Срещат се двама програмиста. Единият тъжно казва:
- В моя живот се появи Зъл Вирус!
- Какъв е този вирус?
- Тъща!
- Трябва да си вземеш Добър Антивирус!
- Какъв е този антивирус?
- Ракия!