Изработка на блог към сайт

Какво е БЛОГ към сайт ?

изграждане на блог в сайтБлогът е място в сайта в което се публикува информация. Изработването на Блог към съществуващ сайт позволява на администратора да публикува новини и полезна информация за посетителите на своя сайт – хронологично, под формата на дневник. Един блог за сайт може да съдържа страници като полезна информация, отговори на въпроси, специфични приложения на продукти или услуги и т.н. Блогът е вашата арена на която по всяко време ще може да публикувате всичко, което искате да достигне до посетелите на сайта.

Целта на направата на блог към сайта е привличането на нови посетители, защото той е чудесен инструмент да представите себе си, бизнесът, продуктите или услугите, които предлагате. Фирменият блог аналогично е важен елемент в сайта ви за комуникация с клиенти и/или служители, за споделяне на опит и експертни мнения. Публикуването на статии в блога обикновено се нарича блогване – добавяне на публикация към блога.

Приложение на БЛОГ в сайт

Изработка на Блог към сайт е един оригинален метод за промотиране на оферти, продукти или развивана дейност. Ако посетителите ви се нуждаят от повече информация, блогът е лесен начин да им се представи такава във форма на блог – публикувайте полезна и интересна информация. Не желаете посетителите да напускат сайта и да търсят друг сайт с повече информация, нали? Един блог с подходящо съдържание би ви донесъл много полза за развитието на вашия сайт. Преди време думата „блог“ се свързваше с личните блогове за живота на хората, но днес има нова практика – свежи и нови публикации с интересно съдържание за продукти, услуги и определена дейност с цел привличане на нови клиенти. Мога да оприлича блога на консултант в магазин – консултанта в един магазин е не просто продавач, а подготвено и информирано лице, което е на разположение да консултира и насочва клиентите към реални покупки. Всяка една публикации във вашия блог е именно консултиране на вашите бъдещи клиенти – всякаква допълнителна информация за вашата стока или услуга.

Ползи от БЛОГ в сайт

цена за изработване на блогИзграждане на блог от статии е задача, която ще развиете с времето. Периодически добавяйки нови публикации в един момент ще превърнат вашия блог в сбор от тематична информация, която ще е подплатена с доста количество ключови думи, защото пишейки за вашата дейност или продукт неимоверно ще използвате именно думи, които в последствие хората биха търсили в интернет. Ето защо поддържането на блог към сайт е перфектния инструмент за добро класиране на сайтове. Това с пълна сила важи и за търсачката Гугъл. Търсещите ботове изтърсват всеки сайт периодично за нова информация, а блогването или добавянето на статии в блога е именно увеличаване на съдържанието. Това е всъщност и основната причина, поради която която блоговете се оказват желани от собствениците на сайтове – подобряване на класируемостта на сайта. Посетителите на сайта от своя страна четат блогове заради специфичната информация, съдържаща се в тях.

Ако вие сте професионалист в дадена област или продавате стока за която сте изключително добре информирани, ще можете да покажете знанията си в блога. В блога ще отразявате различни и интересни статии касаещи вашата дейност или вашият продукт. Тези статии създават в посетителите усещането за информираност, те виждат във вашия сайт експертно мнение в областта. Това се отразява добре на вашия имидж и на практика много лесно може да превърнете своя посетител в потенциален клиент.

Администрация на Блог

Административният панел на Блог системата е с интуитивен и удобен интерфейс. Админ панелът позволява бързо създаване на публикации със съдържание от всякакъв вид – текст, линкове, списъци, форми, таблици, галерии, видео и т.н. Дори и да не притежавате никакви технически познания в областта на уеб дизайна или писането на програмен код, ще можете да администрирате и поддържате своя блог без никакви затруднения. С изработката на всеки един блог ние ви предоставяме и един час обучение за основните правила за публикуване на качествени статии и най-вече ще ви предадем нашите знания как вашите публикации да заемат добри позиции в гугъл.

Цена за инсталация на Блог към сайт

полза от блог в сайтВремето за инсталация, настройка и модификация на блог към сайт отнема 4-5 часа работа. Цената за направа на блог към сайт е 90 лева, като в тази цена за изработване на блог е включена и автоматична адаптация на дизайна към всеки един публикуван пост. Така блога във вашия сайт няма да е като кръпка, а като важно и нужно допълнение подчертаващо стабилността и имиджа на вашия сайт.

Цената се заплаща еднократно и не касае обема на блога, който ще развиете във времето. Т.е. блога е една динамична система, която ще ви позволи да добавяте неограничен брой публикации във времето на съществуването на вашия сайт.

Виц за отмора

Леля Цецка си стои пред компютъра. По едно време излиза съобщение:'Имате поща'. Става и излиза до пощенската си кутия, отваря я, но няма нищо...
'колко бързо крадат вече' - помислила си леля Цецка.