• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на личен сайт и личен блог

Изработване на личен сайт. Какво е личен сайт ? Личен сайт е съвкупност от интернет страници с персонална информация, портфолио, блог и други. Или казано накратко личен сайт е публичен личен дневник, в който по всяко едно време може да актуализирате своята информация. Най-често личният сайт е тип личен блог, в който собственика публикува интересни статии или новини, като към тях е прикрепена форма за коментари от посетители, които могат да изразят своето мнение относно самата тема и публикация.

Продукт: Изработка на Личен сайт
Описание: Изработка на личен сайт с динамична CMS система за информативно лично представяне.
Цена за изработка: 120 лева
URL адрес: https://violleta.com/изработка-на-личен-сайт-блог

Структура при изработка на личен сайт

В интернет изобилства много богата палитра от различни по функционалност и структура лични сайтове. В едни лични сайтове се набляга на текстовата информация /статии в различни категории/, докато в други се набляга на представянето на медиа /снимки, изображения, видео клипове/. На практика личният сайт има структура, съобразена с желанията и нуждите на собственика. Може да сравним личния сайт с личния хол у вас. Така както всеки има различен поглед върху подредбата на стаята за гости, така и в един личен сайт собственика трябва да може да преподреди своите публикации по начин, който счита за удобен за своите посетители-гости. Тук на помощ идват индивидуалните възможности на самата административна система.

Възможности за изработване на личен сайт

Демо версия Админ система Галерия дизайн

Съвременните уеб сайтове са т.нар. динамични сайтове. Т.е. те разполагат с административна система, чрез която в графичен режим лесно и бързо да се поддържа актуалността на страниците дори и от лица с минимални компютърни умения. Администрацията, която ние предлагаме е едно съвременно технологично решение, базиращо се на принципа "влачи и пусни". Нужните джаджи - текст, снимки, коментари и др. са разположени в горната част на всяка една страница. За работа с тях във вашия личен сайт е нужно просто да ги издърпате от горната лента и завлачите на мястото в самата интернет страница, където искате да се появи: текст, снимка, галерия, коментари, въпроси, таблица, файлове за теглене, форми за комуникация с потребители и т.н. За секунди може да преподредите блоковете във всяка една страница на личния си сайт, както и да управлявате менюто и разположените линкове в него. Самата администрация за личен сайт е изработена изцяло на български език.

Дизайн и темплейти за личен сайт

Желаете нов дизайн за личен сайт ? Няма проблем, по всяко време може да промените външния изглед на вашия личен сайт - просто влезте в админ панела на своя личен сайт и натиснете бутон Дизайн, изберете нова тема и я инсталирайте с бутон Инсталирай. Съдържанието на вашия сайт автоматично ще се адаптира към новия дизайн. Просто е, нали ?

Възможни елементи за направа на личен сайт

неограничен брой страници и подстраници с информация
възможност за многоезичност - неограничен брой допълнителни езици
форма за коментари и постове от посетители
създаване на различни форми - за запитване, за контакт
неограничен брой албуми и галерии със снимки
неограничен брой файлове за теглене
система за въпроси и отговори
система за препоръки от посетители
търсачка за всички страници
вградени темплейти за дизайн на сайт

Цена за уеб дизайн и изработка на личен сайт

  • Цената за изработка на личен сайт - 120 лева
  • Хостинг за 1 година - 70 лева
  • Обща цена за изработка и хостинг - 190 лева

В цената за изработка на личен сайт от 120 лева не е включена разработка на индивидуален дизайн. При нужда от индивидуален дизайн за личен сайт, моля свържете се с нас през страница Контакт за изработка на Личен сайт.

В цената за изработване на личен сайт са включени следните параметри:

1 часа / 20 лева  → обработка на лого и графични елементи за уеб дизайн / пр. около 20 броя /
4 часа / 80 лева  → изграждане на структурни менюта и съдържание на сайт / пр. около 10 броя /
1 час / 20 лева  → онлайн обучение за работа с админ панел за поддръжка на сайт

При нужда от разширяване на параметрите / първоначално направени страници, обработка на изображения, настройки и промяна на уеб дизайн / е нужно предварително да се уточнят подробностите, за да се рекалкулират в офертата за изработване на сайт. При изчерпане на предвидените часове за изработка на сайт е възможна допълнителна поръчка за нови.

Допълнения за пакет Личен

Към базовият пакет Личен може да се добавят различни плъгини и модули, които да разширят неговата функционалност. Тук посочваме примерни такива плъгини, които може да се доразработват и съответно модифицират според вашите нужди за изработване на сайт. Всеки един плъгин има еднократна цена за инсталация, която зависи от нужните часове за работа по настройка и модифициране на самия модул. Представените демо версии са примерни както по съдържание, така и по използвани цветове и изображения.

Поддръжка на Личен сайт с админ панел

Поддръжката на Личен сайт е изключително лесна и опростена. Като детска игра! Просто издърпвате обект и го поставяте в страницата си. Използване на предварително програмируемо готови кодове за изграждане на обекти в една уеб страница. Обектите са: текст, текст и снимка, снимка, албум от снимки, форма за контакт, флаш, файлове за теглене, въпроси и отговори. Всеки един такъв обект се зарежда в горната част на редактираната уеб страница като икона, така че вие лесно може да издърпате иконата и да я поставите на мястото, където искате да е разположен подобен обект във Вашата уеб страница. След което нанасяте нужните елементи /текст, снимки, файл и т.н./, записвате и готово! Наистина много лесен начин за направа на сайт. Така Вие може да развихрите въображението си при създаване на съдържание за всяка една вътрешна страница от Вашия сайт, защото нямате нужда да имате някакви технически умения за писане на код, а просто с лекота изграждате графично своя уеб сайт. Оформлението на страницата вече не е досадно занимание за администратора. Инструментите на административната част ви дават удобство да редактирате и поддържате своя сайт по много удобен и интуитивен начин.

Помощни статии за администрация   Подготовка на материали за сайт

 

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.