• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Добрич - сайтове

Посещения: 252 Категория: Сайтове по региони


извадка от сайт bg.wikipedia.org

Област Добрич се намира в Североизточна България, заема 4719,7 кв.км. и има население 189 677 души. Цялата територия се намира на Добруджанското плато, а климата е умереноконтинентален.

Град Добрич е най-големият град в областта. Днес Добрич е съвременен промишлено-аграрен и транспортен център на Добруджанския край, един от десетте най-големи градове на България – важен културен, икономически и административен център в североизточния икономически регион на страната. Икономическият профил на Добрич се определя от хранително-вкусовата промишленост, която дава над 50% от обема на градската промишленост, а също така и леката промишленост. Богатата селскостопанска област осигурява ценни суровини.

Вторият по големина град е Балчик. Разположен е в средните части на северното Българско Черноморие, в близост до който е курортният комплекс Албена.

Област Добрич се състои от 6 общини:  • Балчик • Генерал Тошево • Каварна • Крушари • Тервел • ШаблаЦарево

При изработка на сайтове за поръчители от Добрич, Балчик или Каварна работим предимно онлайн. Възможно е да се организира среща с наш представител за консултация и офериране на процеса при изработване на сайт. При изработване на по-големи проекти за сайт сме ползвали разкриване на временен офис в Добрич и Балчик.

Изработени сайтове в регион Добрич

сайт gergana81.com - изработка на фирмен сайт, пакет Класик - Добрич

 

Виц за отмора

15-ти век. Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака.
Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там: 'Точа мечове. Изгодно.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.