Добрич – сайтове

Изработка на сайт, регион Добрич

Изработване на сайтове Добрич, Балчик извадка от сайт bg.wikipedia.org

Област Добрич се намира в Североизточна България, заема 4719,7 кв.км. и има население 189 677 души. Цялата територия се намира на Добруджанското плато, а климата е умереноконтинентален.

Град Добрич е най-големият град в областта. Днес Добрич е съвременен промишлено-аграрен и транспортен център на Добруджанския край, един от десетте най-големи градове на България – важен културен, икономически и административен център в североизточния икономически регион на страната. Икономическият профил на Добрич се определя от хранително-вкусовата промишленост, която дава над 50% от обема на градската промишленост, а също така и леката промишленост. Богатата селскостопанска област осигурява ценни суровини.

Вторият по големина град е Балчик. Разположен е в средните части на северното Българско Черноморие, в близост до който е курортният комплекс Албена.

Област Добрич се състои от 6 общини:  • Балчик • Генерал Тошево • Каварна • Крушари • Тервел • ШаблаЦарево

При изработка на сайтове за поръчители от Добрич, Балчик или Каварна работим предимно онлайн. Възможно е да се организира среща с наш представител за консултация и офериране на процеса при изработване на сайт. При изработване на по-големи проекти за сайт сме ползвали разкриване на временен офис в Добрич и Балчик.

Изработени сайтове в регион Добрич

Изработка на сайт Бургас сайт gergana81.com – изработка на фирмен сайт, пакет Класик – Добрич

 

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!