• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на сайтове в Ловеч и Троян. Изработване на сайтове

Посещения: 471 Категория: Сайтове по региони


извадка от сайт bg.wikipedia.org

Област Ловеч (бивш Ловешки окръг) е област в България. Административен и стопански център е град Ловеч. Регион Ловеч е разположен по северните склонове на Средна Стара планина и централния Предбалкан до Деветашкото плато и началото на Дунавската равнина. Ловешка област обхваща територия от 4128,8 кв.км. и е с население 141 422 души (по експресни данни от преброяване 2011).

Област Ловеч е разделена териториално и административно на 8 общини, носещи имената на главните си градове : АприлциЛетницаЛовечЛуковитТетевенТроянУгърчинЯбланица

При изработка на сайтове за поръчители от област Ловеч работим предимно онлайн. Възможно е да се организира среща с наш представител за консултация и офериране на процеса при изработване на сайт. При изработване на по-големи проекти за сайт сме ползвали разкриване на временен офис в Ловеч и Троян.

Изработени сайтове в регион Ловеч

 

 

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.