Ловеч – сайтове

Изработка на сайтове в Ловеч и Троян. Изработване на сайтове

изработка сайт ловеч троян извадка от сайт bg.wikipedia.org

Област Ловеч (бивш Ловешки окръг) е област в България. Административен и стопански център е град Ловеч. Регион Ловеч е разположен по северните склонове на Средна Стара планина и централния Предбалкан до Деветашкото плато и началото на Дунавската равнина. Ловешка област обхваща територия от 4128,8 кв.км. и е с население 141 422 души (по експресни данни от преброяване 2011).

Област Ловеч е разделена териториално и административно на 8 общини, носещи имената на главните си градове : АприлциЛетницаЛовечЛуковитТетевенТроянУгърчинЯбланица

При изработка на сайтове за поръчители от област Ловеч работим предимно онлайн. Възможно е да се организира среща с наш представител за консултация и офериране на процеса при изработване на сайт. При изработване на по-големи проекти за сайт сме ползвали разкриване на временен офис в Ловеч и Троян.

Изработени сайтове в регион Ловеч

 

 

 

 


Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!