• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио

Посещения: 840 Категория: Сайтове по региони


извадка от сайт bg.wikipedia.org

Област Силистра заема площ от 2 851,1 кв.км. и има население 117 576 души (по експресни данни от преоброяване 2011). Намира се в Североизточна България, в Южна Добруджа по поречието на река Дунав. В основата на на местната икономика са земеделието, машиностроенето, текстилът, обзавеждането, хранителни продукти и тухларството. Административен и стопански център е едноименния град Силистра.

Област Силистра се състои от 7 общини: АлфатарГлавиницаДуловоКайнарджаСилистраСитовоТутракан

 

При изработка на сайтове за поръчители от област Силистра работим предимно онлайн. Възможно е да се организира среща с наш представител за консултация и офериране на процеса при изработване на сайт. При изработване на по-големи проекти за сайт сме ползвали разкриване на временен офис в Силистра или Тутракан.

Изработени сайтове в регион Силистра

 онлайн магазин geotrend.net - сайт за продажба на бижута, пакет Магазин Стандарт - Силистра

 фирмен сайт geotrend.net - сайт за геодезическа дейност, пакет Мини - Силистра

 

 

Виц за отмора

Леля Цецка си стои пред компютъра. По едно време излиза съобщение:'Имате поща'. Става и излиза до пощенската си кутия, отваря я, но няма нищо...
'колко бързо крадат вече' - помислила си леля Цецка.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.