Силистра – сайтове

Изработка на сайт, регион Силистра

Изработени сайтове, Силистра извадка от сайт bg.wikipedia.org

Област Силистра заема площ от 2 851,1 кв.км. и има население 117 576 души (по експресни данни от преоброяване 2011). Намира се в Североизточна България, в Южна Добруджа по поречието на река Дунав. В основата на на местната икономика са земеделието, машиностроенето, текстилът, обзавеждането, хранителни продукти и тухларството. Административен и стопански център е едноименния град Силистра.

Област Силистра се състои от 7 общини: АлфатарГлавиницаДуловоКайнарджаСилистраСитовоТутракан

 

При изработка на сайтове за поръчители от област Силистра работим предимно онлайн. Възможно е да се организира среща с наш представител за консултация и офериране на процеса при изработване на сайт. При изработване на по-големи проекти за сайт сме ползвали разкриване на временен офис в Силистра или Тутракан.

Изработени сайтове в регион Силистра

Изработка на сайт Силистраонлайн магазин geotrend.net – сайт за продажба на бижута, пакет Магазин Стандарт – Силистра

Изработка на сайт Силистрафирмен сайт geotrend.net – сайт за геодезическа дейност, пакет Мини – Силистра

 

 

 


Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!