Сайтове по дейности

Предлагаме изработване на качествени уеб сайтове с професионален дизайн. Всяка една изработка на сайт се характеризира с обем на информацията в сайта, работни часове за създаване на сайт, уеб дизайн и темплейт за сайт, използвана CMS система за направа на сайт и др. В зависимост от това при нас може да намерите различни оферти за създаване на сайт, както и гъвкави схеми на разсрочено плащане.

Пакети за изработка на сайт Цени за изработка на сайтове

Изработката на един сайт е дълъг и сложен процес, развиващ се през годините. Ние сме тясно специализирана фирма за изграждане на нискобюджетни сайтове в широк диапазон – от малък фирмен сайт тип визитка до онлайн магазин с корпоративна визия. Ниските цени за изработка на сайт постигаме с комбиниране на използване на готови или полуготови CMS системи и индивидуално създадени темплейти за дизайн.

Тайната на създаването на успешен сайт е количеството обем – включената информация в сайта: снимки, текстове, графики, таблици и други материали. Преди да поръчате изработване на сайт е добре да се запознаете с конкурентните сайтове във вашия бранш и да запомните своето първо мнение за тях като посетител на сайта – дизайна, навигацията, информацията в него. Представете си, че не разбирате от своята дейност и на база предоставената информация ориентирахте ли се в услугата или продукта, добихте ли представа за цена и ценообразуване, получихте ли усет за доверие към дадена фирма, разглеждайки конкурентните сайтове? Ето това са водещите насоки в които следва да разработите своя сайт и обема информация за него.

 

Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.