• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2013

Посещения: 954 Категория: Завършени сайтове 2013


Онлайн магазин за знамена, Пловдив

Изработка на онлайн магазин за знамена

Представяме ви сайт, разработен със системата OpenCart - една съвременна и мощна платформа за онлайн търговия. Независимо дали ще се използва за малък тип сайт или за магазин с хиляди продукти и стотици категории, системата е изключително гъвкава и лесно модифицируема за всякакви изисквания. Притежава множество вградени функции, комбинирани с просто и лесно администриране през админ панел. Най-голямото  предимство на системата за онлайн магазин е възможността й за надграждане със собствен програмен код. Така на практика за OpenCart могат да бъдат разработени всякакви допълнения и вградени съвсем безпроблемно. OpenCart е система с отворен код, над която работят десетки програмисти. На практика за нея към момента има най-много както безплатни, така и платени плъгини, а световните борси за темплейти на електронни магазини изобилстват от професионално изработени дизайни.

Изработване на сайт с онлайн магазин - shop.bgflags.com

OpenCart e съобразен с най-новите уеб-стандарти, той е професионален софтуер за електронни изцяло оптимизиран за търсачки. Системата предлага превод на над 30 езика за административната и потребителската част, като в това число и на български език. OpenCart в превод означава "отворена кошница" или иначе казано магазин отворен за персонализиране и обогатяване с допълнения. В нея има вграден product feed, чрез който може лесно да си импортнете стоките за да ги пренесете към някой онлайн мол например.

shop.bgflags.com

Накратко за сайт shop.bgflags.com

Като водеща фирма в интернет продажбите на знамена, ние ежедневно работим в подкрепа на идеята да се популяризират националните символи.

Предлагаме на пазара само качествени знамена, българско производство, изработени от 100% ПЕК (полиестерна коприна). Техническата характеристика на плата отговаря на всички изисквания на БДС.

Приемаме поръчки за всички видове държавни, фирмени, общински, спортни и партийни знамена, флагове и транспаранти с размер и по проект на клиента.

НОВО: Интернет Продажба на ИКОНИ!!!

Иконите, които предлагаме, са репродукции, подбрани и съобразени изцяло с православния канон. Изработени са ръчно върху дървена основа. Състарени по специална технология, която им предава автентичен и уникален вид. Иконите са запечатани с лаково покритие, защитени от атмосферно влияние.

Материали: дърво, патина, лак.

БГ Флагс - Качество и прецизност на ниски цени!

 

Виц за отмора

Какво казва детето на програмист, като се роди?
Hello World!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.