• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Направа на сайт с интернет магазин, пакет Магазин Макс

Посещения: 737 Категория: Завършени сайтове 2013


Сайт с интернет магазин

Изработка на сайт с онлайн магазин на конкурентно ниски цени!

Представяме ви един съвременен сайт с онлайн магазин dreshkizadeca.com, разработен с пакет Магазин Макс. Изработеният електронен магазин разполага с продуктов каталог и онлайн количка за пазаруване. Пакет Магазин Макс е уникално и професионално решение за всеки сайт за онлайн търговия, както за малки, така и за големи търговци в различни браншове!

Изработване на сайт за електронна търговия - dreshkizadeca.com

Всеки продукт в сайта с онлайн магазин има своя вътрешна SEO оптимизирана страница с данни, илюстрации, снимки и характеристики за продукта. Системата за изработване на онлайн магазин разполага с възможност за неограничен брой вътрешни информативни страници. Чудесно развита администрация за производители и марки продукти. Всеки онлайн продукт в електронния магазин се категоризира и своята марка, освен по продуктови категории.

Създаденият онлайн магазин има възможност за мултиезичност и вградена опция за използване на различни валути при разплащане. Действаща система за коментари от посетители на сайта, както и за оценяване на продуктите с вградена спам защита. Друга важна особеност е функцията за отстъпка в цената на даден продукт при поръчка на количество. На разположение в сайта с електронен магазин са и възможност за промоции на продукти, както и намаление на цената за даден период на дадена стока.

Административната система на изработеният онлайн магазин е изцяло на български език. В нея присъстват графики и отчети за продажби, преглеждани и поръчвани стоки. Разработена е опция за издаване на фактури. В админ панела е възможна настройка на цена за доставка според теглото на продуктите, безплатна доставка или доставка чрез куриер.

dreshkizadeca.com

Накратко за сайт dreshkizadeca.com

В интернет магазин dreshkizadeca.com ще намерите голямо разнообразие от бебешки и детски дрехи - бодита, блузки, рокли, панталони,дънки, долнища,клинове,спортни екипи,комплекти,детски ризи, туники, якета, комплекти за изписване, спални комплекти, хавлии, аксесоари и други за възраст от 0 до 12 години.


По-голямата част от стоките, които предлагаме са на най- известните български производители. В нашия on-line магазин ще намерите още и разнообразие  от детски дрехи-внос.

За да получите най - точна представа и за актуалната големина на дрехите, към много модели сме приложили таблица с размерите в сантиметри за всеки номер. Ако за някой модел липсва такава таблица - попитайте ни, за да ви изпратим необходимите размери.

 

Виц за отмора

Срещат се двама програмиста. Единият тъжно казва:
- В моя живот се появи Зъл Вирус!
- Какъв е този вирус?
- Тъща!
- Трябва да си взимаш Добър Антивирус!
- Какъв е този антивирус?- Ракия!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.