• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на Facebook уеб страница

Посещения: 8825 Категория: Статии за изработка на сайт

Facebook (Фейсбук) е тип сайт - Социална мрежа. Отворен е на 4 февруари 2004 година. Потребителите на социалната мрежа се групират по географско положение, месторабота, учебни заведения, интереси и други. Всеки потребител има лично пространство в което публикува информация за себе си или за своя бизнес. Тъй като Фейсбук се наложи като масово използвано средство за световна комуникация почти всички собственици на различни видове сайт разкриват свои профили в които представят своите услуги или продукти.

Дизайнът на един Фейсбук профил си има своето значение. С професионално изработени модели, предоставената информация във Facebook има тежест на сериозна дейност. Шаблоните за Фейсбук могат да бъдат съвсем стандартни, но може да бъдат и флаш изработени. Такива Фейсбук профили остават незабравимо впечатление на своите посетители и наслада от визуални ефекти и музикално оформление!

Всеки четвърти българин има профил във Фейсбук. Това прави милион и седемстотин хиляди наши сънародници в най-популярната социална мрежа в света. Данните бяха съобщени в интервю за bTV Новините вицепрезидентът на Фейсбук Блейк Чендли. Статистиката показва, че на седмица около 46 хиляди българи си правят профил във Фейсбук.

Също по статистика Facebook е втория по трафик уеб сайт в света. Така че ако сте сериозна фирма, добре е да имате присъствие във Фейсбук или иначе казано фирмена страница във Фейсбук. Целта на тази страница е но просто да покажете че съществувате, а от нея да насочвате потребителите към сайта си. Това ще спомогне да получите увеличение на посещаемостта на вашия уеб сайт. Като за целта се изработват специални така наречените микросайтове за фейсбук.

  Услугите при изработка на Фейсбук страница

Регистрация на ваша фирмена страница и дизайн за Фейсбук профил
Публикуване на важна информация от вашия фирмен сайт, представен с HTML код
Интегриране на скрипт за автоматично публикуване на новите страници от сайта ви във вашия Фейсбук профил
Интегриране на Фейсбук в сайта - поставяне на бутон тип "Харесва ми" или вмъкване на блок панел от Фейсбук профила

Преди години малко фирми притежаваха собствен уеб сайт. В днешни дни обаче рядко се среща фирма без сайт. Напоследък всички клиенти още с регистрацията си на фирма пристъпват и към изграждане на кампания за интернет присъствие - сайт, фейсбук, скайп и т.н. Така дефакто с изработката на уеб сайт всяка фирма пристъпва и към изработка на Фуйсбук страница. И не просто само изработка, а и автоматизирано публикуване от информацията в сайта към информацията във Фейсбук. На практика те се окават неразривно свързани. Ако искате Фейсбук страницата ви да е актуална – може да планирате какво да се поства на стената й. За целта предварително се разработва код, който при публикуване на нова страница в сайта, автоматично вмъква копие от ваше име, напълно автоматизирано директно в Фейсбук страницата Ви.

 

Виц за отмора

Срещат се двама програмиста. Единият тъжно казва:
- В моя живот се появи Зъл Вирус!
- Какъв е този вирус?
- Тъща!
- Трябва да си взимаш Добър Антивирус!
- Какъв е този антивирус?- Ракия!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.