Информативни сайтове

Предлагаме изработване на информативен сайт. Това е най-евтината изработка на уеб сайт. Като за начало искам да Ви запозная със същността на този вид уеб сайт, неговата функционалност и предназначение, както и различни варианти на изработка на информативен уеб сайт. При нас цените за изработване на сайтове започват от 95 до 680 лева.

Какво е информативен тип сайт ?

Информативният сайт е уеб сайт, който съдържа информация, снимки, връзки, таблици или диаграми. Информативен сайт е сайта, който предлага информация за дадена фирма или услуга. Той има най просто казано само вътрешни страници с информация. Т.е. той няма в себе си вградена функционалност, пр. форум, пазарна кошница или каталогизираща система. В най-честия случай това е сайта с който всяка една фирма започва интернет присъствието си. В изработването на информативен тип сайт, собствениците се стремят да известят за своята дейност или съществуване. Това е динамичен сайт, в който има информация за тях, кои са, какво предлагат, какви са техните цени и т.н.

Функционалност на информативен уеб сайт

Функционалността на този тип уеб сайт е съвсем елементарна. Сайта се състои от линкове към вътрешни информативни страници. В пакет Безплатен сайт има само вътрешни страници. При пакет уеб сайт Мини и Класик имаме раздели от вътрешни страници – т.е. категории, съставени от вътрешни интернет страници. Уеб сайт Класик има допълнителни скриптове – пр. скрипт за потребители. Така дадена информация от страниците на сайта се виждат и четат от потребителите една след регистрацията им.

Предлагаме изработване на четири вида информативен сайт:

Срок за изработка на информативен сайт

Изграждане на информативен сайт отнема не по-вече от седмица, след като клиента ни е предоставил материалите си за своя уеб сайт. Както писах по-горе, това са най-лесните за изработка уеб сайтове, защото те нямат в себе си специфична функционалност.

Сравнете цените на посочените пакети уеб сайт

За да се ориентирате по-лесно, сме изготвили таблица за сравнение в която ще видите какво включва изработката на всеки един уеб сайт.

изграждане на сайтсравнителна таблица на цени за изработка на информативен тип сайт

За кого е предназначен информативния сайт ?

Направа на информативен сайт поръчват клиенти от сферата на услугите. Адвокати, счетоводни къщи, детективски агенции, дребни производители, както и представителства на големи фирми.

В заключение

Ако все още нямате уеб сайт, информативния сайт е вашето начало за представянето ви в интернет. На всеки следващ етап / с изключение на безплатния тип сайт / може да го надградите с разни допълнения за сайт, така че от информативния сайт да получите сайт тип магазин или сайт тип каталог или дори сайт за обяви. Ако разгледате останалите наши предложения за изработване на уеб сайт, ще видите че в изработката на всеки един тип уеб сайт се съдържа изграждане на пакет Мини или пакет Класик.


Виц за отмора

Хит на пазара! Женско огледалце с вграден 'Фотошоп'.