• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на флаш сайтове

Посещения: 7880 Категория: Статии за изработка на сайт

Що е флаш сайт ?

Флаш е технология, която ни позволява да вградим анимация, снимки, навигация, звук, презентации и др. мултимедийни файлове в уеб сайта. Анимираните изображения са много красиви и с плавни преходи. Така тази технология ни позволява да разчупим границите на уеб стандарта и да създадем неповторимо удоволствие от ползването на даден уеб сайт изготвен с флаш технологиите.

За кого е предназначен флаш сайта ?

Флаш сайтовете са предназначени за клиенти, които искат креативно представяне на дейността си, свързано с усещането за стил и съвременност в динамичния ни свят. Всеки един от нас се е наслаждавал на професионално изработен флаш сайт. Преди година, изработката на един флаш сайт бе ужасно скъпо удоволствие. Цените бяха четирицифрени. Днес, може да ви предложим смешно ниски цени, благодарение на темплейтната система от флаш галерии, използвани по цял свят. Така, че заложете на модерния стил в уеб програмирането, а именно – флаш технологията.

Какви са предимствата на флаш сайта ?

  • оригинален и уникален дизайн
  • анимирано, озвучено и живо представяне
  • дружелюбен и лесен за навигация
  • бързо зареждане на информацията в сайта

Флаш темплейти

Пофесионално разработени флаш темплейти за уеб сайтове. Защо да плащате скъпо за дизайнер и флаш разработка на сайт ? Флаш шаблоните са едно елегантно и съвременно решение, което ви дава основа да имате професионално изглеждащ уеб сайт, базиран на флаш технологията, съдържащ в себе си музика, информация и изображения.

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.