Поддръжка на уеб сайт

При редактиране и поддържане на уеб сайт е необходимо първо да се логнете с административните си данни.  След завършване на всеки един уеб сайт, ние предоставяме данни за достъп до админ система за редакция на сайт, потребителско име и парола. Посетете адреса, който сме ви изпратили и се логнете с данните. Системата различава малки и големи букви, затова използвайте точно изпратените данни.

Поддръжката на един уеб сайт е нелека задача. Най-често самата поддръжка на сайт се осъществява посредством административна система / админ панел /. Самият админ панел за редактиране на сайтове е различен в зависимост от инсталираната CMS система за сайт. Ние използваме системи за сайт, които имат лесен и удобен администраторски панел. Боравенето с него е предназначено за лица, които нямат технически умения.

Самата редакция на уеб сайта протича през различни видове менюта, взависимост от това какъв модул ви е инсталиран. Тук сме се постарали да покажем най-често използваните видове редакционни полета. Потърсете вашия модул и прочетете публикуваната статия. Ако не намерите отговор на своя въпрос, моля, не се колебайте да се свържете с нас на посочените в страница Контакт данни.


Икони за поддържане на сайтИкони в уеб редактор за поддръжка на сайт

Уеб редактора в административния панел за поддържане на сайтове е изключително интуитивен. Тук са поместени статии за действието на иконите в редактора FCK, който е инсталиран в админ системата на всеки един динамичен сайт. Всички останали пакети съдържат в себе си този или съвсем подобен редактор. Така че прегледайте и помощта предложена ви тук, въпреки че редактирането на сайта изглежда доста подобно на редактиране в програма Word.


Поддръжка на сайтПомощни статии за поддръжка на Joomla сайт

При изработка на сайт се инсталира и административен панел за сайт, с помощта на който лесно и бързо може да се осъществява редакцията и поддръжката на един динамичен сайт. В тази категория са събрани статии с общи сведения за админ панела с който ще поддръжате вашия уеб сайт. Независимо от инсталирания пакет, който ползвате тук ще намерите общи сведения и разположения на менюта и икони.


Поддръжка на компоненти в сайт Поддръжка компоненти в Joomla сайт

Допълнителни компоненти за сайт са компоненти които се надграждат над основния уеб сайт. Тяхното предназначение е да внесат в интернет страниците допълнителна функционалност. Всеки един компонент има свой административен панел за редактиране на сайтове, който се инсталира и вгражда в основната админ система. В раздела ще намерите статии за често използвани компоненти при изработка на един динамичен сайт.


Видео уроциВидео уроци за поддръжка на Joomla сайт

Казват че едно нещо, което е видяно с очи е като сто пъти прочен текст 🙂 Ръководени от тази максима сме направили няколко презентационни урока за поддръжка на сайт. Тъй като това е доста трудоемка задачка секцията съдържа сямо няколко такива видео презентации за поддръжане на сайтове. В тази секция на сайта ще намерите полезни видео уроци за поддръжка и редактиране на създаден от нас динамичен уеб сайт.


Админ система за Impress сайт Админ система за поддръжка на Impress сайт

Революционна технология за създаване на сайт „дръпни и пусни“. Използване на предварително програмируемо готови кодове за изграждане на обекти в една уеб страница. Обектите са: текст, текст и снимка, снимка, албум от снимки, форма за контакт, флаш, файлове за теглене, въпроси и отговори. Всеки един такъв обект се зарежда в горната част на редактираната уеб страница като икона, така че вие лесно може да издърпате иконата и да я поставите на мястото, където искате да е разположен обекта.


Админ система за поддръжка на безплатен сайт Админ система за поддръжка на Безплатен сайт

Безплатния тип сайт има прилежаща малка административна система за поддръжка на сайт. С нейна помощ може да се редактира съдържанието на всяка една вътрешна страница от сайта. В този раздел са събрани статии с изображения за поддръжка на безплатен сайт. Тук ще намерите бързи ръководства за качване на изображения и картинки, за създаване на албуми и галерия, за създаване на линкове и мета описания на страници на безплатен сайт.


Задавани въпроси Задавани въпроси за редакция на сайтове

След завъшване на всеки един изработен сайт провеждаме кратко обучение на лицата, които ще се ангажират с поддръжката на сайта. Твърде често у наши клиенти възникват едни и същи въпроси, поради което сме синтезиали част от тях. В раздела сме изложили отговори на често задавани въпроси, както и някои кратки ръководства по запитвания от клиенти. За по-голяма прегледност част от уроците са придружени със снимки на екрана.

 

Виц за отмора

- Миналата седмица се ожених!
- Поздравления! И тя ли е програмист?
- Не.
- Опа...че тогава за какво си говорите?!