• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Съвети и помощ при изработване на сайт

Посещения: 10336 Категория: Статии за изработка на сайт

Интернет термини. Основни понятия и тяхното значение.

Основни сведения за използвани интернет термини. Обяснения на различни понятия, които не касаят изработката на динамичен уеб сайт, но са важни за вашата информираност. Какво означава хостинг, домейн или сървър. Тук е мястото да разберете.

Принципи за добър уеб сайт. Дизайн и изработка на сайт.

Важни детайли относно изграждането на добър уеб сайт. Категорията съдържа статии, запознаването с които е задължително за да имате успешно изграден динамичен уеб сайт. Кой сайт е добър за нас, какво е важно за изработка на един уеб сайт.

Лоши идеи за уеб сайт. Лош уеб дизайн и лошо изграждане на уеб сайт.

Тази секция от сайта е разкрита за всички, които искат да участват в изграждането на уеб дизайна на своя сайт. От практика зная, че всеки поръчител на сайт се изживява до някаква степен като дизайнер. Лошо няма, но в повечето случаи вместо да се изпишат вежди, се вадят очи ... За да намерите баланса между идеите си, отделете моля десетина минути и прочетете какво ние дизайнерите тълкуваме като лоша идея за изработка на уеб сайт и лош уеб дизайн.

Въпроси и отговори, задавани по време на изработка на един уеб сайт

Често задавани въпроси относно изграждането на динамичен уеб сайт. Ако не можете да намерите отговор на своя въпрос в тази категория, моля не се колебайте да се свържите с нас.

 

Виц за отмора

Леля Цецка си стои пред компютъра. По едно време излиза съобщение:'Имате поща'. Става и излиза до пощенската си кутия, отваря я, но няма нищо...
'колко бързо крадат вече' - помислила си леля Цецка.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове