• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711
Посещения: 9864 Категория: Статии за изработка на сайт
Рейтинг на статия за изработка на сайт

Интернет термини. Основни понятия и тяхното значение.

Интернет термини, изработка на сайт

Основни сведения за използвани интернет термини. Обяснения на различни понятия, които не касаят изработката на динамичен уеб сайт, но са важни за вашата информираност. Какво означава хостинг, домейн или сървър. Тук е мястото да разберете.

Принципи за добър уеб сайт. Дизайн и изработка на сайт.

Принципи за добър уеб сайт. Дизайн и изработка на сайт

Важни детайли относно изграждането на добър уеб сайт. Категорията съдържа статии, запознаването с които е задължително за да имате успешно изграден динамичен уеб сайт. Кой сайт е добър за нас, какво е важно за изработка на един уеб сайт.

Лоши идеи за уеб сайт. Лош уеб дизайн и лошо изграждане на уеб сайт.

Лоши идеи за сайт. Изграждане на уеб сайт

Тази секция от сайта е разкрита за всички, които искат да участват в изграждането на уеб дизайна на своя сайт. От практика зная, че всеки поръчител на сайт се изживява до някаква степен като дизайнер. Лошо няма, но в повечето случаи вместо да се изпишат вежди, се вадят очи ... За да намерите баланса между идеите си, отделете моля десетина минути и прочетете какво ние дизайнерите тълкуваме като лоша идея за изработка на уеб сайт и лош уеб дизайн.

Въпроси и отговори, задавани по време на изработка на един уеб сайт

Въпроси и отговори. Изработка на уеб сайтове

Често задавани въпроси относно изграждането на динамичен уеб сайт. Ако не можете да намерите отговор на своя въпрос в тази категория, моля не се колебайте да се свържите с нас.

 

Виц за отмора

Обява от хакер:
'Изгубена е болонката на моята приятелка. Който я намери и върне - ще получи година безплатен интернет при който и да е провайдер.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове