• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Темплейти за пакет Класик

Посещения: 551 Категория: Темплейти за пакети сайт

Изработване на динамичен уеб сайт Класик е следващия тип уеб сайт по обем на вътрешни страници и функционалност. Изграждането на такъв уеб сайт има по-висока цена от  пакет уеб сайт Мини, но и повече функционалности на уеб сайта. С поръчката за изработка на сайт, Вие получавате инсталация, настройка и попълване на интернет страници до 25 бр. Ако имате нужда от още вътрешни страници, може да ги добавите сами през админ система или да ги добавим ние чрез нова ценова оферта. Подходяща изработка на сайтове за фирми, които имат нужда от изграждане освен на вътрешни уеб страници и от разкриване на раздели в сайта - новини, въпроси, анкети и т.н.

Изработка на сайт с пакет Класик

Запознайте се с подробна информация за изработване на сайт с пакет Класик - съдържание на пакета, цена и срок на изработка.

Информация за изработка на сайт

 

Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.