Коледна отстъпка при Изработка на сайт Коледна отстъпка при Направа на сайт Коледна отстъпка при Изработване на сайт Коледна отстъпка при Изграждане на сайт Коледна отстъпка при Изработка на сайтове Коледна отстъпка при Изработване на сайтове
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 2000 Категория: Завършени сайтове 2011


Онлайн магазин за детски стоки

Изработване на онлайн магазин с пакет Магазини Макс Gold. В този сайт електронния магазин е изработен с два вида потребители. Потребители с цени на дребно и потребители с цени на едро. При логване на потребителите всеки един от тях вижда цените предназначени за неговата група. Така с изработка на един онлайн магазин е постигнато продажба на бебешки и детски стоки на едро и дребно. В онлайн борса за детски и бебешки стоки може да се поръчва както единични стоки, така и цели пакети с номерация. Всеки един продукт в продуктовия каталог има своя вътрешна страница и участва индивидуално в класацията на гугъл. Продуктовия каталог е с неограничен брой категории и стоки. Особено важно за клиентите бе внасянето на веднъж на стоките, като всяка стока има опции как да бъде представена за потребители на дребно, и съответно потребители на едро. Това спестява време за внасяне на стоките в онлайн магазина от страна на поддържащия персонал през админ системата. Богата админ система, която дава възможност на собствениците на сайта да имат пълен контрол върху менюта, категории, стоки, продажби, доставка и начин на плащане. Изработен е модул за визуализация на онлайн количка с помощта на която се осъществува онлайн продажбата в сайтовете предназначени за онлайн търговия.

lili-kids.com

Накратко за сайт lili-kids.com

Онлайн борса за бебешки и детски дрехи Lili Kids. Тук ще намерите голямо разнообразие на бебешки и детски стоки. В сайта може да поръчате бебешки и детски стоки както на дребно, така и на едро.

Фирма Лили-Кидс развива успешна дейност в региона на град Велико Търново. Базирана е на търсенето от наши дългогодишни клиенти и съответно задоволяването на техните изисквания. Обектите ни са разположени на територията на града, като в четири от тях предлагаме детски дрехи и играчки, и един специализиран магазин за детски обувки. Фирмата работи с продукти внос от Турция, Китай, Англия, Италия и Румъния.

Успешното съчетаване на атрактивна цена и високо качество, ни помогнаха да се утвърдим на пазара повече от 9 години. Нашите основни приоритети са градивност и креативност, като единствената ни цел е да задоволим Вашите потребности. За Ваше улеснение предлагаме и разнос до вратата на търговския Ви обект.

Прозрачност, бързина и точност са в основата на предлаганите от нас услуги! 

"Лили Кидс" работи с куриерска фирма Speedy, като цената за доставка за клиенти на дребно е 6.00 лв. за цялата страна, а при поръчка над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА. За търговци на едро при поръчка над 200.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Виц за отмора

Леля Цецка си стои пред компютъра. По едно време излиза съобщение:'Имате поща'. Става и излиза до пощенската си кутия, отваря я, но няма нищо...
'колко бързо крадат вече' - помислила си леля Цецка.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове