• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 940 Категория: Завършени сайтове 2011


Онлайн магазин, Русия

Изработване на сайт, съвкупност от рекламно представяне на Български шивашки фирми и брандове, както и изработка на електронен онлайн магазин. Разработен е ефектно слайдшоу за началната страница. В конструктивно отношение сайтът представлява съвкупност от три функционалности - каталог на шивашките фирми с краткото им представяне, възможност за изтегляне на онлайн каталози с колекции и електронен магазин за поръчки на продукти на водещи наши фирми в модния бранш. Закупен е професионален темплейт за създаване на сайт, като е допълнително модифициран за нуждите на сайта. Изграждане на уеб сайт с пълна админ система, с помощта на която може да се качват каталози, да се представят фирми, както и да се поддържа самият електронен магазин.

bulgaria-fashion.ru

Накратко за сайт bulgaria-fashion.ru

 

Компания БИ ФЕШН является Представительством ведущих болгарских производителей одежды и аксессуаров- женская и мужская одежда, вязанный трикотаж, верхня одежда, сумки. В нашем шоу руме представлены коллекции нынешнего и будущего сезона. Все коллекции отвечают мировым требованиям фешн индустрии, индивидуальным стилем и отличным соотношением цена- качество.

Компания ежегодно принимает участие в ведущих модных событиях – выставки СРМ, Текстильлегпром, Индустрия Моды- Санкт Петербург, Неделя моды в Новосибирске и другие.

Если Вы раздумываете над открытием своего бизнеса в fashion-индустрии, то Вы сделали правильный выбор, обратив свое внимание на нас, ведь в новых рыночных условиях особенно важно сотрудничество с надежным партнером, который поможет совершать обдуманные шаги и уверенно двигаться вперед.

 

 
 

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

В аптеката:
- Активен въглен имате ли?
- Има само неактивиран. Но може да пратите SMS на кратък номер 3434. Ще получите код за активиране.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.