Коледна отстъпка при Изработка на сайт Коледна отстъпка при Направа на сайт Коледна отстъпка при Изработване на сайт Коледна отстъпка при Изграждане на сайт Коледна отстъпка при Изработка на сайтове Коледна отстъпка при Изработване на сайтове
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 924 Категория: Завършени сайтове 2011


Онлайн спортно списание, София

Изграждане на уеб сайт за спортно онлайн списание. Разработена секция за теглене на файлове тип pdf в уеб сайта, както и секция за онлайн разглеждане на списанието. Онлайн преглеждането на списанието се базира на флаш разлистване, напълно управляемо от админ системата на уеб сайта. В админ системата се уреждат броеве на списанието, качват се снимки от вътрешните страници и кориците, след което специален скрипт показва страниците на екран като уникално флаш разлистване на книга. Разлистването може да е страница по страница, управляемо от посетителя, както и автоматично страница след страница без намесата на потребителя в сайта. Изграждането на дизайн на уеб сайта е направено с шаблон от платените професонални модели за изработка на уеб сайт, като е модифициран по желание на клиента в син цвят. Добавени са бутони и спортни лога на фирми. Разработено е лого за фирмата. Това е типично изработване на динамичен уеб сайт с богата админ система с която може да се управлява абсолютно целия уеб сайт.

magazine-us.com

Накратко за сайт magazine-us.com

American Sports е най-новото Online списание с изцяло спортна насоченост. В него можете да намерите информация за не толкова популярните при нас, и силно разпространени спортове в United States Of America като: NBA, NHL, MMA, Boxing,NASCAR, MLB, NFL и др.

Идеята на нашето списание, е да се различава от всички продукти до сега на пазара. Докато сте на работа пред компютъра, или вкъщи на удобното кресло, да разлиствате списанието намирайки информация, която би ви била интересна.

Online Списанието е изцяло безплатно ! ! !

Enjoy !

Magazine-us.com Ви предоставя новините от света на спорта,зад океана такива, каквито са. Нашият екип от отлични журналисти работи денонощно, за да не пропуснете изявите на любимите си спортисти.

Нашата цел е да предоставяме интересна, актуална и достоверна информация, включваща широк спектър от спортни теми. При нас всеки фен ще намери нещо за себе си – новини, коментари, анализи, статистика и др.

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове