Коледна отстъпка при Изработка на сайт Коледна отстъпка при Направа на сайт Коледна отстъпка при Изработване на сайт Коледна отстъпка при Изграждане на сайт Коледна отстъпка при Изработка на сайтове Коледна отстъпка при Изработване на сайтове
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 886 Категория: Завършени сайтове 2011


Сватбена агенция, Русе

Изработка на динамичен сайт за сватбена агенция. Един наистина чудесен информативен сайт. За изработване на сайта е използван дизайнерски темплейт за изграждане на сайт. Ефекти за ротация на снимки в сайта, акценти на важното съдържание и красиво оформен уеб дизайн. При направа на сайта е наблегнато на използване на красиви фотоснимки, които да покажат уменията и стила на работа на сватбената агенция в Русе. Една първокачествена фирма, боравеща с професионализъм при организиране на всякакъв вид тържества и празници. Изработена е уеб галерия с категории тип портфолио за разглеждане на снимки. Галерията е снабдена с админ система, с чиято помощ може да се качват цели пакети от снимки с няколко клика. Сайта е тип фирмен имиджов сайт, който не само информира посетителите, а ги превръща в потенциални клиенти на фирмата ! Информацията в сайта е поднесена с лек и шеговит стил, като внася празнично настроение.

svatba-ruse.com

Накратко за сайт svatba-ruse.com

Колкото и да са пияни от любов, все повече двойки на прага на бракосъчетанието са достатъчно умни да се запитат:

Лесно ли е да се наемат и координират ритуалната зала, църквата и свободен добър ресторант?
Колко пъти ще трябва да излизат от работа, да обикалят по магазините и ателиетата, докато  поръчат и вземат всичко необходимо?
Колко телефонни разговори ще са нужни, за да се намери добър DJ, фотограф, оператор, да се уточнят всички подробности?
Как да предвидят всички препъни камъчета, да избегнат гафовете в сложната плетеница от ритуали, обичаи, моди, нагласи и капризи, наречена Сватбено събитие!??

Как, по дяволите, да разберат в този ресторант ще ги глезят ли или ще ги дерат и ще им пилят нервите...

Ето този товар сме готови да понесем вместо тях. Като истински специалисти по организиране на сватби, то тогава ще им кажем дори:

  • Как да направят така, че леля Нина да не е до вуйна Тина, с която са във война заради раклата на баба Гина, но пък да са на еднакво разстояние от  младоженците, за да не избухне нова война …
  • На коя поляна край града не духа в 4 следобед, ако искат да правят сватба на теферич…
  • От къде да вземат 10 римски брони, ако искат да се женят на крепост…

И още и още....

 

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове