• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 1073 Категория: Завършени сайтове 2011


Изработване на Онлайн магазин, София

Изработване на онлайн магазин, специализиран сайт за търговия с дамска и младежка мода. Сайта е изработен с платформа за онлайн магазин, която предлага възможността да се изгради многоезичен електронен сайт, разполагаща с различни валути и автоматичното им прекалкулиране на цените при смяна на една валута с друга. В началната страница на сайта е направено малко слайдшоу, което предава раздвиженост на визията. За актуалността на сайта е направен модул, който показва последните осем артикула добавени в онлайн магазина. Добавена е фейсбук кутия към сайта. Организирани са различни методи на плащане - банков превод, eBG, PayPal. Реализирана е възможността за включване на безплатна доставка при достигане на определена сума от една поръчка. Изработена е секция за промоции, която се визуализира в дясната част на сайта.

golemirazmeri.com

Накратко за сайт golemirazmeri.com

 

Магазин „ Макси чар” е специализиран в дамска и младежка мода големи размери от 48 до 60. Предлагаме секси облекла, макси блузи и връхни дрехи, големи размери дънки, панталони и рокли. В нашия онлайн каталог ще намерите също макси размери бельо, пижами и халати. Моделите ни са специално проектирани за закръглени фигури, за да се чувствате удобно, да изглеждате красиви и секси. „Макси чар” е вашият магазин за достъпни и атрактивни облекла макси размери.

Виц за отмора

Срещат се двама програмиста. Единият тъжно казва:
- В моя живот се появи Зъл Вирус!
- Какъв е този вирус?
- Тъща!
- Трябва да си взимаш Добър Антивирус!
- Какъв е този антивирус?- Ракия!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.