Коледна отстъпка при Изработка на сайт Коледна отстъпка при Направа на сайт Коледна отстъпка при Изработване на сайт Коледна отстъпка при Изграждане на сайт Коледна отстъпка при Изработка на сайтове Коледна отстъпка при Изработване на сайтове
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 1330 Категория: Завършени сайтове 2011


Туристически сайт Белите брези

Това е класически сайт за хотел. Изработка на сайт за туризъм - тип хотел. Сайта съдържа информативни страници за хотел, механа, спортна площадка, туристически атракции, забавления и др. Изработена е галерия за сайт, като всяка една нейна категория е предназначена за отделна вътрешна страница на уеб сайта. Галерията разполага с лайт ефект на визуализиране. Изработен е модул за анкета и гласуване през сайта, а също и панел за онлайн посетители. Сайта е двуезичен, като е изработена система за езичност на сайт. За изработка на сайт тип хотел е използван пакет Мини, характеризиращ се с много добра СЕО оптимизация и админ система с помощта на която може да се редактира не само съдържанието на вътрешни страници на сайтове, а и техните менюта, панели и модули. Дизайн за сайт - уникален, изработен за клиента с негови материали и идеи. Изработването на уеб сайт за промотиране на хотел отнема около 7 дни при готови материали.

ekozona.info

Накратко за сайт ekozona.info

Само на 20 км от гр. Гоце Делчев в близост до с.Гайтаниново целогодишно можете да се насладите на:

 • Невероятен пейзаж
 • Уют и спокойствие
 • Активен отдих
 • Традиционна кухня
 • Спортен риболов

Екозона „Белите скали” е разположена в резерват „Славянка”, който е част от защитените територии по „Натура 2000”. Намира се на мястото на бивша кариера за добив на мраморни блокове, която е функционирала до 2006 година. Поради обилните изворни води се роди идеята да се прекрати добива и се създаде това красиво място.

Екозона „Белите скали” предлага спокойствие на своите гости, потапяйки ги в незабравимата атмосфера на отминалите времена.

Добър асфалтов път води до екозоната. Пътя се подържа проходим през цялата година. Посещението на зоната е възможно всеки ден. Комплексът разполага с обширен собствен паркинг.

Хотелът е разположен в красива местност, близо до водоем, на спокойно и тихо място.

Хотел „Белите скали” разполага с:

 • 12 двойни стаи с възможност за допълнително легло.
 • 2 апартамента с камини

Всяка стая е оборудвана с мини бар, климатик и телевизор. Гостите на хотела могат да ползват сауна, външно джакузи и фитнес зала. Големината на обекта позволява да се обслужва лесно и бързо.

Механата разполага с 50 места, външно барбекю и лятна градина, които Ви очакват през всички сезони на годината. Подходяща е за делови срещи, семейни тържества, годишнини и частни партита, романтични вечери и други празници. За гостите, които обичат музиката и искат да попеят, механата предлага караоке.

Механата със своето разнообразно меню дава възможност на гостите да се насладят на традиционната българска кухня, а топлината на камините допълва усещането за спокойствие и уют. Тук могат да бъдат приготвени и уловената от Вас риба.

Лятната градина с откритото барбекю е предпочитаното място на нашите гости през топлите дни. Градината предоставя възможност за палене на открит лагерен огън и прекарване на незабравими мигове сред природата в Екозона”Белите скали”.

В обширната площ на екозона „ Белите скали” са изградени удобни места за излети, екомаршрути и велопътеки. В близост до водоема може да се ползват заслони с обособени огнища , където можете да си приготвите на жар дори и уловената от Вас риба.

Водоемът, с голямото си разнообразие на видове риба, дава възможност за организиране на спортен риболов. Тук може да уловите пъстърва, шаран, сом, бял амур, мряна, толстолоб и есетра.

Предвидени са награди за улов на трофейни екземпляри ! Организиране на различни събития – зелени училища, фотографски, художествени и каменоделски пленери.

Географското местоположение на екозона „Белите скали” дава възможност за организиране на посещения на културно-исторически и природни забележителности в региона и съседна Гърция, като :

 • манастир „Свети Георги Победоносец” - гр. Хаджидимово,
 • крепостта „Свети Димитър”,
 • археологически обект в м. „Козлука”,
 • природeн резерват „Славянка” и „Гоцев връх” /Алиботуш/ ,
 • екоселище „Омая”,
 • древния римски град „Никополис ад Нестум”,
 • архитектурния резерват „Ковачевица”,
 • пещерата „Ангитис”, „Каменния театър” и др.

Любителите на зимните спортове могат за 90 минути да стъпят на белите писти на ски курортите Банско или Фалакро - Гърция. На 25 км. се намира известния с минералните си извори и плувни басейни курорт Огняново.

Само след 15 минути пътуване може да посетите южната ни съседка Гърция, където в близост до границата се намират красиви местности и селища. А ако желаете само след час време може да усетите морския пясък и да се потопите във водите на Бяло море.

 

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове