• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 938 Категория: Завършени сайтове 2011


Фестивален портал, София

Направа на динамичен уеб сайт, тип портал за рекламно представяне на организирани фестивали у нас. Сайта има разработена възможност за подаване на данни онлайн за фестивал, като попълваните данни от потребителя на сайт се записват в базата данни и очакват одобрението на администратора. Всички данни пристигат и на имейл. Разработка на двустепенно сортиране на подадените фестивали - по календар и по тип. Всеки един фистивал има кратка и подробна информация, както и придружаващи го снимки. Изработване на сайт с богата админ система за пълно обслужване на уеб сайта. Разработени са специални ефекти за началната страница за представяне на предстоящи и отминали фестивали.
Сайта участва в конкурс Сайт на годината, 2011г.

artfestivalsbg.com

Накратко за сайт artfestivalsbg.com

Фестивал - събитие с празничен характер. Фестивалът е програма от различни изпълнения с художествен характер, която постига едно ново ниво на празничност на събитието. Фестивалът притежава онази уникална привлекателност, която може да бъде поддържана само за определен период от време. Уникалната характерност на един фестивал се подчертава от високото качество на изпълненията и стремежът към съвършенство. Всеки фестивал създава специфична атмосфера, в която пейзажът, характерът на града, ангажираността на неговите жители и културната традиция на целия регион, са допринасящи фактори за уникалността на фестивалното събитие.

Мисия

► Популяризиране, разпространение и обединяване на българските традиции, бит, история и култура в рамките на фестивалите на територията на България.
 
► Стимулиране на бизнеса и туризма посредством фестивалите в България.
 
► Популяризиране, разпространение и стимулиране на българския производител и занаятчия.
 
 

Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.