Коледна отстъпка при Изработка на сайт Коледна отстъпка при Направа на сайт Коледна отстъпка при Изработване на сайт Коледна отстъпка при Изграждане на сайт Коледна отстъпка при Изработка на сайтове Коледна отстъпка при Изработване на сайтове
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 986 Категория: Завършени сайтове 2011


Сайт на фотографско ателие, Русе

Изработка на уеб сайт с пакет Мини. Изработване на уеб сайт за фотограско ателие или сайт за фотографи на свободна професия. В изработката на уеб сайт е наблегнато на създаване на една прекрасна галерия за уеб сайт с множество категории и подкатегории. Предвидена е възможността да се качват снимки "на куп" през админ системата на сайт. Това означава, че предварително след обработката на снимките се събират в един пакет тип zip или rar /архивирани пакети/. След което този пакет от снимки се ъплоудва през админ системата. Указва се в която категория на галерията да се разархивита и поставят снимките. Системата за галерия има вградени скриптове за автоматизирано оразмеряване на малки изображения, което пести време за поддръжка на галерията. Буквално с няколко клика се качват стотици снимки в галерията. Админ системата е с приятен интерфейс и с леко обслужване, като е съобразена изцяло с нуждите на един фотограски уеб сайт. Дизайна на сайта е авторски, изработен специално за нуждите на фото ателие Юг. Банера за сайта е изработен с материали на клиента.

fotojg.com

Накратко за сайт fotojg.com

Юлия Гарбозанова може да бъде наречена „фотограф от кариерата”, макар това определение да се използва за дипломати. Работи в гр. Русе – град, в който над 30 години протича цялата й професионална кариера откакто завършва института по полиграфия и фотография „Юлиус Фучик” в София. Преминава през цялата производствена йерархия на ДФ „ Българска фотография” – Русе, ръководи фотоателиетата в града, а по-късно и цялото фотопроизводство. За кратко работи като фоторепортер във в. „Рунсенски стандарт”, а след 1995 г. осъществява своята дейност и опит в собствени фотоателиета.

Професионалната дарба на фотографката събужда възхищението на мнозина неини колеги. Ето мнението на Корнелия Петрова, работила години заедно с нея: „Юлия има вроден художествен поглед и от най-малкото нещо може да направи чудесна снимка”. Литературният критик и управител на Клуба на дейците на културата Петър Петров споделя: „Възхищавам се от фотографския талант на Юлия да експонира най-скрити нюанси от психиката и характера на личността, уловена от нейната камера. Това е присъщо само на големите художници.”

В сайта ще намерите: Професионално фотозаснемане на сватби, кръщенета, детски рождени дни, юбилеи, спорт, портретна фотография и всичко ,което трябва да остане като спомен от вашите най-скъпи моменти.

Виц за отмора

Какви времена настъпиха: Ако преди всеки мъж беше длъжен да може да смени изгорялата крушка вкъщи, то сега всеки мъж е длъжен да умее да настрои рутер с WiFi.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове