• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2012

Посещения: 889 Категория: Завършени сайтове 2012


Сайт за почистване

Изработка на информативен сайт за почистване

Изработен е сайт за почистване на дома и офиса. При изработването на фирмения сайт заложихме на стилния уеб дизайн, съчетан с технологията CSS3. Сайтът разполага с максимално улеснената администрация на пакет Визитка. Направеният сайт е фирмен тип сайт, специализиран за дейността на фирма Vesko Service. Уеб сайтът на всяка една фирма е нейната визитка в интернет. Създаденият пакет Визитка за изработка на фирмен сайт включва всичко необходимо за стартиране на сайта - домейн име, хостинг, дизайн, админ панел за редакция и нанасяне на първоначалното съдържание.

Изработка на фирмен сайт Визитка. Лесна администрация за поддръжка на съдържанието на сайта. Професионален уеб дизайн.

Пакет Визитка за изработване на сайт ви предлага интуитивна административна система, съчета със съвременен дизайн. Благодарение на административната си система, всеки ваш служител би могъл да поддържа сайта, да създава нови страници, албуми със снимки и др. Не са нужни никакви специализирани умения, достатъчно е боравенето с елементарна компютърна грамотност. Редакцията на сайта се извършва онлайн, по всяко време, нужен е само достъп до интернет.

 

veskoservice.com

Накратко за сайт за почистване veskoservice.com

Фирма "Веско-сервиз" е  създадена  през 1993г. в  София като естествено продължение на  фирма за  професио- нално почистване.

Идеята беше да се доразвие процеса на почистването като се достигне до пълна реставрация на  мозаечните, мраморните и гранитните настилки.

Днес почти 20г. по късно, не без гордост  мога да кажа ,че многобройните обекти изпълнени от нас са видни и разпознаваеми.

Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.