• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2012

Посещения: 941 Категория: Завършени сайтове 2012


Сайт за посредничество, Русе

Изработване на сайт за посредничество, Русе

Изработка на сайт каталог с обяви. Съчетание на динамичен сайт с две основни направление - фирмен каталог и онлайн платформа за обяви. Представяне на българо-румънска фирма за посреднически услуги. В сайта е разработена възможност за представяне на фирми от двете страници посредством система за сайт с фирмен каталог. Базирайки се на неговата разработка всеки посетител на сайта може да направи своя регистрация, като опише дейността си и постави снимки. Своеобразна интернет директория за фирми и лица предлагащи услуги. Сайт тип бизнес каталог.

Втората основна линия на сайта е изработка на платформа за обяви. Класически модел на сайт за обяви. Интегрирани модули за последни обяви в сайта, както и за последно добавени фирми към онлаайн каталога. Възможност на посетителите на сайта за свободно добавяне, редакция и изтриване на обяви. Богата административна система с пълни възможности за поддръжка на динамичен тип сайт.

bg-ro-trading.com

Накратко за сайт каталог с обяви

 

Ние, администраторите на този сайт, сме млад и креативен екип и искаме да бъдем полезни с информацията, която ще намерите тук. Идейният замисъл на този сайт е да се подпомогне лица и фирми да покажат това, което предлагат.

Помогнали сме на български и румънски фирми да си бъдат полезни и можем да се похвалим, че всичко помежду им е било коректно. Чрез сайта ни се надяваме, да създадем и сближим група от приятели, които да останат доволни от услугите ни.

Ценим коректността в което ще се уверите сами. Благодарим за отделеното време и успех на всички!

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

Какви времена настъпиха: Ако преди всеки мъж беше длъжен да може да смени изгорялата крушка вкъщи, то сега всеки мъж е длъжен да умее да настрои рутер с WiFi.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.