• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Сайт Електронен магазин

Посещения: 1143 Категория: Завършени сайтове 2012


Сайт с електронен магазин

Изработка на сайт с електронен магазин. За направа на сайт е използвана CMS платформа Joomla с разработен компонент VirtueMart, специално за онлайн търговия. Клиента има на разположение богата административна система с чиято помощ може да добавя, скрива или изтрива вътрешни страници, категории или продукти. Въвеждането на един продукт в електронния магазин се състои от попълване на няколко полета и качване на изображения на продукта. Въвеждането е бързо и отнема не повече от 2 минути.

floreabg.com

Накратко за електронен магазин - сайт floreabg.com

Тук представяме изработка на онлайн магазин или с други думи изработка на Електронен магазин. Най-общо казано, това са уеб сайтове продаващи продукти или услуги онлайн с интегрирани онлайн разплащания. Един сайт тип онлайн магазин разполага с потребителска кошница, различни видове доставка /обикновено те се администрират през админ панел/, а в някои случаи и с различни валути.

Сайта е изцяло ориентиран към англоезични онлайн потребители.

Онлайн магазин за качествена козметика и парфюми. Директно от производители и вносители.

Всички продукти са с гарантирано качество и произход. Уеб сайтът предлага на вашето внимание парфюми за мъже и жени, унисекс парфюми, комплекти, душ-гелове, део стикове, дезодоранти, автършейви, лосиони за тяло, продукти за нокти, спа продукти от мъртво море и много други.

 

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

Как да върнем младите хора към религията?'
Отговор:'Пуснете безплатен WiFi в църквите

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.