• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработване на уеб сайт за автошкола, пакет Класик

Посещения: 805 Категория: Завършени сайтове 2013


avtoshkolata.com

Изработка на сайт за автошкола

Изработване на специализиран сайт за шофьорски курсове. Сайтът съдържа както информация за фирма Станоев, така и листовки, полезни съвети и практически ресурси. Изработеният сайт се отличава със семпъл персонализиран уеб дизайн. Предвидена е много добра категоризация на предлаганите шофьорски курсове. Функционалността му е съобразена с нуждите на автошколата, като на посетителите на сайта се предлага богата информация за всеки един курс и изпит. При изработване на сайт за автошкола се залага предимно на полезността му за самите курсисти. Това бе и водещата ни идея при създаване на уеб сайт avtoshkolata.com 

Изработка на фирмен сайт за автошкола - avtoshkolata.com

Използваният пакет Класик за изработка на уеб сайт дава възможност да се направи една добра категоризация на вътрешните страници на самия сайт. Това от своя страна спомага да лесното навигиране на посетителите, което прави сайта удобен за използване. В сайта е разработен календар в който се поместват списъци с участниците в самите курсове. На разположение на курсистите са и много помощни материали за листовки, пътни знаци, наръчници и схеми на практични изпити.

 

avtoshkolata.com

Накратко за сайт avtoshkolata.com


ФИРМА "СТАНОЕВ" ЕООД ОРГАНИЗИРА И ПРОВЕЖДА ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД СОФИЯ И ОБЛАСТТА

 

ФИРМА "СТАНОЕВ" Е ОСНОВАНА ПРЕЗ 1999 год.
ОСНОВНАТА И ДЕЙНОСТ Е ОБУЧЕНИЕ НА ВОДАЧИ НА МПС
АВТОШКОЛАТА РАЗПОЛАГА С БАЗА В ГР.СОФИЯ ЖК.МЛАДОСТ-3

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.