1. Начало изработка сайт
  2. /
  3. Изработка на сайт за мебелни детайли compoland.eu, пакет Магазин Стандарт
  4. /
  5. Изработка на сайт за мебелни детайли compoland.eu, пакет Магазин Стандарт

Изработка на сайт за мебелни детайли compoland.eu, пакет Магазин Стандарт

Изработка на магазин compoland.eu

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработка на сайт магазин за мебелни детайли

Повече от 15 г. опит‎ в създаването на адаптивни сайтове и онлайн магазини на достъпни цени. Ние сме наясно, че изработката на един сайт не е само нагласа на уеб дизайн, защото уеб дизайнът представлява една обща визуалната концепция не само на един уеб сайт, а и на фирмата и дейността която извършва. Уеб дизайнът дефакто е лицето на един реален бизнес, представен в интернет. Ето защо при създаване на персонализираният (custom) уеб дизайн ние се съобразихме със спецификата на бизнеса и най-вече с изискванията на клиента. Представяме ви един добре направен, бърз и лек сайт тип магазин. Дизайнът се отличава със светла и семпла визия, но наситен с функционалност и удобство за потребление.

Накратко за сайт compoland.eu

Нашите задълбочени познания за качество, логистика и обслужване на клиентите ни позволиха да процъфтим на пазара на мебелните крака за шест динамични години. Ние сме партньор на избор за творчески, търсещи вдъхновение и иновации, обхващащи европейските мебелни компании. Ние създаваме среда, в която нашият екип от дизайнери, инженери, художници и икономисти са вдъхновени да генерират идеи, насочени към решения за продукти и услуги. Ние създаваме бизнес отношения, които добавят вдъхновение, елегантност, перфектна простота и надеждност в нашия живот.

Ние съществуваме, за да освободим въображението ви и да ви помогнем да създадете продуктите, които си представяте. Ние си сътрудничим с нашите клиенти за производство на качествени потребителски продукти на достъпни цени. Ние внимателно управляваме веригата за доставки, за да гарантираме навременна доставка на поръчани стоки точно до вратите на нашите клиенти.

 

 

оценка / 5 ; гласове:

Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.