Редактиране на страници в сайт

Редактирането на сайт е изключително улеснено благодарение на уникалната технология "дръпни пусни". Административната система се основава на използване на джаджи за изграждане на обекти в една уеб страница. Обектите са: текст, текст и снимка, снимка, албум от снимки, албум от лога на партньори, форма за контакт, файлове за теглене, въпроси и отговори, коментари и препоръки.

Редактиране на страници в сайт

Всички джаджи се зареждат в горната част на редактираната уеб страница като икони, така че вие лесно може да защипете и издърпате нужната ви икона и да я поставите на мястото, където искате да е разположен подобен обект в избана уеб страница на сайта ви.

Поддръжка на страници в сайт

В дясната част са разположени икони 1,2 и 3. Икона 1 служи за въвеждане на настройки на самата страница – име, име на бутон, дата на създаване, seo и допълнителни настройки. Икона 2 е икона за преглед на страницата в нов прозорец. Икона 3 е бутон Публикувай. С него съхранявате /записвате/ това което сте направили в дадена страница. До бутон Публикувай има зелена стрелка с падащ списък, от който може да изберете преглед на предишна версия на уеб страницата. Това е своеобразен архив на самата страница със запазени нейни записи.

Помощни статии за поддръжка на сайт

 

Виц за отмора

Какво казва детето на програмист, като се роди?
Hello World!