Здравейте, искам да ми изработите онлайн магазин, но не зная как точно може да стане това. Моля да ми разясните процедурата?

Здравейте,

процедурата по изработка на онлайн магазин е изключително опростена. Нужно е да прегледате трите пакета, които предлагаме. Първия е с минимални функционалност, втория – с някои допълнения, а третия – максимално разширен като възможности.

https://violleta.com/paketi-za-izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait/ueb-sait-magazin-mini
https://violleta.com/paketi-za-izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait/onlain-magazin-standart
https://violleta.com/paketi-za-izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait/ueb-sait-magazin-maks

След като изберете кой вариант ви допада, е нужно да прегледате неговите темплейти за дизайн. Да си изберете модел, който ви допада и да уточним какво евентуално бихте желали да се промени в него, за да калкулираме оферта за това.
Следващата стъпка е да си изберете свободно домейн име https://violleta.com/domein-ime
и накрая всички тези подробности да ги опишем в договор за изработка и окончателна оферта. Тези документи също ще ви изпратим по имейл, като ще носят електронен подпис.

При самата изработка на сайта от вас ще изискваме материали за нужните ви информативни страници – пр. Кои сме ние, Как да поръчаме и т.н. Ще са ни нужни и списъци с нужните ви категории, производители на предлаганите продукти. Работим онлайн, така че през цялото време ще имате достъп до нашата изработка. Комуникацията може да я осъществяваме онлайн чрез скайп, фейсбук или имейли, ако не сме физически в един град.

Поздрави!

Виц за отмора

Срещат се двама програмиста. Единият тъжно казва:
- В моя живот се появи Зъл Вирус!
- Какъв е този вирус?
- Тъща!
- Трябва да си вземеш Добър Антивирус!
- Какъв е този антивирус?
- Ракия!