1. Начало изработка сайт
  2. /
  3. /
  4. Здравейте, искам да ми изработите онлайн магазин, но не зная как точно може да стане това. Моля да ми разясните процедурата?

Здравейте, искам да ми изработите онлайн магазин, но не зная как точно може да стане това. Моля да ми разясните процедурата?

Здравейте,

процедурата по изработка на онлайн магазин е изключително опростена. Нужно е да прегледате трите пакета, които предлагаме. Първия е с минимални функционалност, втория – с някои допълнения, а третия – максимално разширен като възможности.

https://violleta.com/paketi-za-izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait/ueb-sait-magazin-mini
https://violleta.com/paketi-za-izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait/onlain-magazin-standart
https://violleta.com/paketi-za-izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait/ueb-sait-magazin-maks

След като изберете кой вариант ви допада, е нужно да прегледате неговите темплейти за дизайн. Да си изберете модел, който ви допада и да уточним какво евентуално бихте желали да се промени в него, за да калкулираме оферта за това.
Следващата стъпка е да си изберете свободно домейн име https://violleta.com/domein-ime
и накрая всички тези подробности да ги опишем в договор за изработка и окончателна оферта. Тези документи също ще ви изпратим по имейл, като ще носят електронен подпис.

При самата изработка на сайта от вас ще изискваме материали за нужните ви информативни страници – пр. Кои сме ние, Как да поръчаме и т.н. Ще са ни нужни и списъци с нужните ви категории, производители на предлаганите продукти. Работим онлайн, така че през цялото време ще имате достъп до нашата изработка. Комуникацията може да я осъществяваме онлайн чрез скайп, фейсбук или имейли, ако не сме физически в един град.

Поздрави!

оценка / 5 ; гласове:

Виц за отмора

Какво казва детето на програмист, като се роди?
Hello World!