Бих желал да получа оферта само за изготвяне на сайт платформа (администрация). Самото администриране на сайта като информация, снимки, файлове и каталози ще бъде качвана от нас, като за тази цел се нуждаем от максимално опростена платформа на български.

Здравейте,

ще ви подам цена за т.нар. пакет Лесен, чиито характеристики ще видите на посочения линк,
може и да тествате системата, мисля че ще се справяте без проблем –> оферта за изработка на Лесен сайт

Системата използвана за направа на сайт е не само на български, но и е особено интуитивна и със сигурност ви гарантирам че ще се справяте и сами с въвеждането на информация в сайта, независимо колко обемно ще е то и какви технически познания имате като умения за онлайн работа с компютър.

Не случайно сме го нарекли пакет Лесен – ще се изумите какъв напредък в администрирането ще ви предостави описаната платформа. Снимки, файлове, страници – всичко се добавя за минути в сайта с помощта на технологията пусни и дръпни. В посоченият линк може да се запознаете и тествате админ панела, сигурна съм ще останете напълно доволни!

Ще ми позволите и да ви обърна внимание на наличните дизайни за системата – всички са модни, съвременни и най-важно мобилни за всякакви устройства. В посочената цена е включен избор на дизайн от галерията ни, но ако нито един не ви устройва като ваша визия, то ще ви подам цена за индивидуален дизайн, но ще е нужно да ми напишете малко повече за него.

Последно завършен такъв сайт с продукти на база на тази система може да видите на следния линк
http://barbaroni.eu/

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.