Видях, че вие поддържате сайта на един от нашите партньори – Ауто Хит ООД и ние също сме заитересовани от това какво можете да ни предложите. Бих искала да ви попитам какво можете да ни дадете като оферта?

Здравейте,

сайта на http://autohit.bg е изработен с пакет Мини. Това е стандартен пакет за изработка на динамичен сайт, който разполага с пълно админ обслужване.
За дизайн е използван темплейт от платени шаблони за сайт. Може да прегледате галерията и да си подберете подходящи темплейти за сайт, като ще ги коментираме допълнително кой окончателно да изберете. Всеки един темплейт има стойност между 80 и 100 лева.

Използван е ротационен модул в началната страница за ефект, може да прегледате предложенията ни за ефекти на сайт в раздел Ефекти. За страницата с търговските обекти е използан скрипт, който е индивидуален за техния сайт и също може да се управлява през админ системата. Като цяло това са градивните елементи за създаване на техния сайт, като разбира се е нужно да оформите идеята си за функционалност на сайт и да я комбинираме с подходящо съдържание и конструкция, уеб дизайн и ефекти.

Подобни статии за изработка на сайт

Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!