Нужен ми е сайт, който да съдържа само 1 страница, моя снимка, текст с предлаганите от мен услуги и форма за контакт, която да е свързана с моят е-майл адрес. Колко ще ми струва?

Разбирам, че не ви е нужна само една страница, но дори е една страница да има един сайт, то той се нуждае от домейн и хостинг. Таксата за тях варира от 60 до 80 лева. В този смисъл, ако позволите бих искала да ви насоча към разширяване на обема на сайта поради две основни причини – добрата индексация и рентабилността на сумата.

За да има успех един сайт, независимо каква област или реална дейност отразява той, се нуждае най-вече от посещаемост. В България уеб трафика идва най-често от Гугъл. По-обемното съдържание директно влияе върху класируемостта на сайта в тази търсачка. Т.е. ако наистина подготвяте изграждане само на една страница с текстова информация, то тогава няма да очаквате и добра индексация в последствие. Вторият ми аргумент – рентабилност на вложената сума се свързва с това, че цената за направа на сайт с една страница или сайт с десетина страници е една и съща. Това е така, тъй като въвеждането на информация от нашите специалисти става за минути и на практика върху цената влияе не толкова обема на сайта, колкото нужните им часове за неговата инсталация, функционалност, база данни и вътрешна оптимизация. Не случайно всички обявени цени в сайта ни са на база на 7-10 страници.

Сега за стойността на изработката. С удоволствие ще ви предложа една съвсем ниска цена за реализация на вашата идея. Стойността от 120 лева, като в нея е включено пълното изграждане на сайтовата система, ведно с мобилен дизайн и разбира се с база данни за съдържание. И нещо в повече ако сте наш клиент на хостинг мога да ви предложа разсрочено плащане на две вноски – в началото на проекта и в края на неговото завършване. С това мисля бих ви спечелила като клиент и от сърце желая ползотворно сътрудничество в интернет областта на вашата реализация.

Подобни статии за изработка на сайт

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.