Видях, че в цената на пакет Магазин Стандарт има безплатен, платен и избран дизайн на сайт. Това означава ли, че ако искаме да ползваме услугата с „безплатен дизайн“ трябва да си го направим ние? И ако изберем платен дизайн, трябва ли да добавим цената на

Здравейте,

напълно разбирам объркването ви. Бутона за галерия от безплатен дизайн означава, че тези темплейти може да ползвате без да доплащате, т.е. който и да си изберете от тях, то неговата стойност влиза в стойността на изработката на магазина. Затова и в галерията за безплатен дизайн за магазин няма отбелязани цени.

Докато галерията ни от платения дизайн е дизайн или темплейт, който следва да доплатите към стойността на изработката. Това е така, тъй като платения дизайн е темплейт от световна борса за продажба на темплейти за сайтове и ако се спрете на такъв вариант, то би следвало да го закупим за да го ползвате. Имаме разбира се и вариант вие лично да закупите темплейта и да ни предоставите файловете му с които ще изградим вашия дизайн. За това ще ви е необходима кредитна карта, но ако не разполагате с такава, то отбелязаната сума ще заплатим с нашата карта.

Всеки темплейт си има своя индивидуална цена и тя се определя от автора на темплейта, а не от нас. Колкото повече елементи съдържа темплейта, толкова и стойността му е по-голяма. Под избран дизайн визираме отново борса за темплейти, но с вградена в тях функционалност – например слайдшоута, ефекти на визуализация на продуктите и т.н.

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.