1. Начало изработка сайт
  2. /
  3. /
  4. Искам да попитам може ли да се променя дизайна от мен? Каква е връзката между дизайна на страницата и админ панела и предлага ли възможност аз сам да сменям различни цветове в темплейта?

Искам да попитам може ли да се променя дизайна от мен? Каква е връзката между дизайна на страницата и админ панела и предлага ли възможност аз сам да сменям различни цветове в темплейта?

Дизайнът за сайт е просто една „дреха“ с която се облича самото му съдържание. И както от време на време всеки от си сменя визията или външния си вид с нови дрехи, то аналогично и сайта може през определен интервал да му се закупи и добави нов по-моден или по-функционален дизайн. Препоръчвам поне веднъж на две години да се актуализира един дизайн, за да има сайта съвременна визия.

Забележете че файловете на дизайна /наречени още темплейт/ по никакъв начин не влияят върху администрацията. Самата администрация си има стандартен дизайн и той не подлежи на смяна, ако разбира се някакви специални изисквания от клиента не налага това. В зависимост от типа на използваната система за изработка на сайт може и вие сам да уточнявате използаните цветове в дизайна. Това се осъществява в графичен режим за някои системи /като например пакет Личен или Лесен/ последством предоствавяне на цветова палитра в самата администрация. Боравейки с тази палитра вие може да изберете цветове за фон, заглавия, бутони и други елементи от дизайна, уточнявайки ги в администрацията без нужда от технически умения.

оценка / 5 ; гласове:

Подобни статии за изработка на сайт

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!