Харесах си един темплейт от галерията. Възможно ли е да се откажем от някой от главните бутони и не на поледно място, възможно ли е да променим цветовата схема на даден template?

Темплейтите са демонстрирани с примерно съдържание. Т.е. те показват как биха изглеждали в един сайт бутоните, лентата с навигация и другите детайли от темплейта заедно с някакво примерно съдържание. Дефакто при закупуване на темплейт ние получаваме не примерното съдържание, а графичното оформление и кодовете за css стила на визуализиране на информацията от сайта. При самото изработване на сайт, вие ще ни подадете имена на страниците от които имате нужда и съответно тези имена ще бъдат представени с бутоните на темплейта. Така че ако в демо версията са демонстрирани пет главни бутона, не е нужно да имате нито толкова на брой бутони, нито пък със същите имена. Бутоните ще бъдат толкова, колкото е самото ви съдържание и конкретното меню което се зарежда с вътрешни страници.

Относно промяната на един темплейт както в цветово отношение, така и в графичната му визуализация – няма проблем. Но е нужно да уточним какви корекции и промени желаете, тъй като в самата изработка на сайт в зависимост от пакета са калкулирани часове за дизайн. Ако изберете „малък“ пакет за сайт, то той ще съдържа примерно само 1 час за адаптиране на темплейта към вашето съдържание. Желаните от Вас корекции може да надхвърлят това технологично време, което съответно ще повлияе върху цената на изработката. Ето затова е важно предварително да уточните какви корекции желаете, за да не се налага рекалкулиране на офертата след представянето й.

Подобни статии за изработка на сайт

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.